Къде са най-популярни залозите на конни спортове

icon
Sofialive.bg
Източник: Pixabay.com

Макар и да няма толкова популярност в България, конният спорт е повече от впечатляващ, както за зрителите, така и за състезателите. Ако никога не сте гледали конни надбягвания, препоръчваме да го направите и да се запознаете каква е популярността им в България, както и да проверите каква е емоцията от правенето на спортни прогнози.

Една от най-добрите платформи, предлагаща залози на конни надбягвания е тази на онлайн Betway букмейкърът, който освен това е и един от основните спонсори във Великобритания.

Нека обясним много бързо правилата при правенето на спортни прогнози за конни надбягвания. Можем да открием, че всеки  един кон има своя статистика и точно като професионалните атлети старее във времето. Точно това не трябва да ни изненадва, всяко животно има своя лимит, въпреки сериозните тренировки и начина, по който се поддържа формата му. Поддръжката на състезателен кон е подобна на поддръжката на спортен автомобил, а понякога може дори да премине тази граница.

С това уточнение, нека обясним как се дават коефициентите. Букмейкърите обръщат внимание на спортната форма, задължени са да присъстват на тренировките и да проверят как се справя всеки един състезател, на база това представяне се оформят и шансовете, като добавим и статистиката, получаваме една доста адекватна представа на пистата.

Брандът ни предоставя информация за възрастта на всеки кон, подробна статистика относно неговото представяне, както и възможност да изберем дали ще бъде победител. Предложени са и специални бууст коефициенти – завишени относно претендент, за когото има доста по-сериозни очаквания. Имаме свободата да изберем и победители в двойки – тоест кои два претендента ще финишират на съответно първо и второ място. Самите коефициенти също са динамични и могат да се променят в хода на самото състезание, следователно препоръчваме да обръщате внимание и на тях, все пак от тях зависи оформянето на цялата игра.

Още по-добрата новина е, че имаме пълната свобода да гледаме спортното събитие с помощта на пряко предаване. Понеже не говорим за спорт като футбола, макар и във Великобритания точно конните надбягвания да се нареждат на трето място по предпочитания на клиентите – първо е отредено за футбола, а второ – за казино игрите – трябва да знаете, че тук също има специфики и много истории, които запалените фенове могат да разказват.

Ако търсите спорт, в който изненадите дебнат на всеки метър, обърнете внимание на историята на този спорт. На първо място можем да открием, че в историята има състезатели с рекордни шансове като 300:1, които не просто обръщат класацията, но и правят някои от спортните запалянковци много щастливи от крайния резултат.


Още една много добра причина да се насочите към този спорт е, че винаги има поне едно състезание, впрочем ако разгледате платформата на този  букмейкър, може да забележите, че програмата е запълнена на всеки кръгъл час. Разбира се, може би ще трябва да обърнете внимание на часовата разлика, но това едва ли ще е проблем в днешния дигитален свят.

Противно на очакванията, наградните фондове тук не са никак малко, можем спокойно да говорим за милиони, като броят почитатели по цял свят също се мери в подобни цифри. Най-важното е, че този спорт позволява да се забавлявате с минимални залози, не е задължително да инвестирате много, като удоволствието продължава да е същото. Все пак нека не забравяме, че брандът напомня за отговорна игра и удоволствие от прекараното време. Конните надбягвания са спорт с традиции и след като се на няколко хилядолетия – историята тук е повече от впечатляваща. И след като продължава да се практикува толкова успешно, може би не трябва да го игнорираме.