Легендарно предаване се завръща на екран. Ето кои са водещите:

icon
Sofialive.bg

Един от най-бляскавите световни танцувални формати, който ще предизвика истински фурор и невероятно настроение в зрителите на bTV, има своите звездни водещи.

Това са Александра Раева и Краси Радков, които с танцова стъпка, много настроение и хумор, ще ръководят събитията в бляскавото шоу тази пролет в ефира на медията. Певицата и актьорът имат богат телевизионен опит, започнал именно от bTV, а от февруари ще се завърнат в телевизията заедно с предаването.

Ръка за ръка Алекс и Краси ще съпреживяват на живо емоциите на участниците и техните партньори в танците, ще разведряват с усмивка натрупаното напрежение по време на елиминационните етапи и ще забавляват зрителите и гостите в публиката от високата сцена на шоуто.

Още: Цвети от Хелс Китчън с богат италианец. Прекара празниците във Венеция и Милано!

"Откровено казано се надявах да съм част от танцьорите. Истината е, че според мен имам добри заложби и мога да "отвея" поне половината от участниците. Надявам се да ми разрешат да им направя показно. Сега сериозно. Обожавам това невероятно танцувално шоу и много се вълнувам, че ще се докосна до неговия вълшебен свят. Радвам се, че ще съпреживявам всеки един момент в това предаване с най-забавния жив човек на планетата - Краси Радков, зрителите, журито и участниците, които са много нахъсани. Предстои един страхотен сезон!", споделя вълнението си водещата Алекс Раева.

"За мен "Денсинг старс" е невероятно предизвикателство. Знам, че танците са сложна материя и го знам още от времето в Театралната академия, където трябваше да минавам и такива курсове. Въпреки че тогава изглеждах по малко по-различен начин, си бях все така "пластичен". Възхищавам се на артистите, които могат да изразяват толкова силни емоции, подчинявайки тялото си на красивата музика. Преди години по милостта на зрителите и вероятно заради това, че винаги гледам на всяко предизвикателство без много претенции, стигнах до финала на предаването. Много ми хареса да съм на тази сцена. Сега години по-късно се радвам, че ще съм отново тук и ще ми е интересно да гледам отстрани как минават през същите танцувални премеждия новите претенденти за огледалната купа. Предавам им щафетата, защото шоуто трябва да продължи!", допълва водещият Краси Радков.

Ето защо рапърът Венци Венц се развежда със съпругата си Мая (ВИДЕО)


Наум Шопов призна за проблем с наркотиците (ВИДЕО)

Шокиращи разкрития за актьора Васил Драганов и жена му Андреа

Мика Стоичкова показа пръстена (СНИМКИ)

Емил Каменов се сби и напусна принудително сръбския "Биг Брадър": Каква е причината за агресията? (ВИДЕО)

Емил Каменов се сби и напусна принудително сръбския "Биг Брадър": Каква е причината за агресията? (ВИДЕО)

Шакира и Пике са се разделили заради ...

Свежо начало през април!

Обичай се повече от всичко и разцъфти!

ТОП 5 на най-досадните хора в супермаркета