Мартин Елвиса бесен: Вижте кой е истинският лицемер в "Игри на волята"?!

icon
Sofialive.bg
Източник: "Игри на волята"/Facebook

Тази сезон в "Игри на волята" продължава да предоставя изненади и напрежение, което се очаква да трае до самия финал. Този характерен ход на събитията се дължи предимно на драматичните рокади между племената, които често създават хаос и поддържат в напрежение дори най-опитните стратеги.

Неотдавна този сценарий се разигра и с Мартин, който от ръководител на Старейшините стана изключителен играч сред Гладиаторите. Въпреки възможността да бъде номиниран и да се изправи пред елиминация, Мартин показа решителността си да не напусне шоуто без съпротива - както на арената, така и в социалната игра.

След безуспешните му опити да създаде съюз в червеното племе, Мартин, без изненада, се съгласи със своята съдба и се изправи срещу Мария Оряшкова в елиминационен бой.

Още: Уау! Разбиха носа на Рълев в "Игри на волята". Елвиса пък на прага на силите си.

Тактиката на Мартин го издигна до ролята на един от най-умелите стратези в шоуто, въпреки че има гласове, които го определят като интриган и двуличник. Едно е сигурно - бизнесменът е сред най-опасните противници и съперници.

Мартин не пропуска възможността да коментира положението в шоуто в социалните мрежи. В своите Instagram сторита споделя моменти от последния епизод, като критикува поведението на бившето си племе в отсъствието му и задава въпроси към тези, които изиграха ключова роля за неговото достигане до финала.

"След днес и утре пак ли ще съм лицемер, интригант и страхливец номер 1 в държавата???", пита още Мартин в Instagram, публикувайки снимка от снощния съвет на Старейшините.


Денислава от "Игри на волята" не изпитва добри чувства към бившия си. Направи го за смях с това ВИДЕО!

Ваня от втори сезон на "Игри на волята" знае много за продукцията. Каза го зад кадър! (ВИДЕО)

Ето кой топли леглото на Мирела от "Игри на волята". Даже я отведе на екзотичен остров (СНИМКИ)

Невиждан първи епизод на "Игри на волята". Ето какво се случи

БЪРЗ ТЕСТ: Кой играч от четвъртия сезон на "Игри на волята" си?