Месец след "Игри на волята": Излезе голям гаф на продукцията

icon
Sofialive.bg
Източник: Игри на волята/Facebook, колаж: Actualno.com

"Всичко, което съм правил в "Игри на волята" е мое решение, никой от екипа не ме е карал да правя нещо", това подчерта финалистът и рекордьор по спечелени битки - Момчил. След тази уговорка, той повдигна завесата над тайните на продукцията. Първото голямо разкритие на Момчи беше, че почти цялата втора фаза на предаването е играл контузен. В поредицата " Надкаст" той обясни, че не е искал да говори за това, за да не излезе, че се оправдава за загубата от Рълев.

"Предпочитам да жертвам здравето си, но не и духа си и да се откажа", обяви Момчил. Той призна, че два часа след финала и края на снимките на предаването той се отпуснал и буквално не можел да ходи. Сега за щастие е почти изцяло възстанове. Момчил "настъпи" предаването и за предимствата на полуфинала. Там той даде повече грошове и трябваше да има по-голямо предимство от Мартин, но на практика не беше така.

"Не са го преценили от продукцията. На мен ми махнаха два лесни елемента, които се минават за 20 секунди, а на Марто само един, но много по-труден", споделя Момчил. На играта с въртележката Момчи изрично попитал дали може да се засилва. Там той беше обвинен, че бута с крак. Момчил дръпна и голяма критика към "Игрите" за залаганията на битките за влизане в следващия сезон.

Още: Джаферович побесня: Ще прати ли Генчо от "Игри на волята" вкъщи?

"На арената излизат двама, от които евентуално познаваш единия от предишен сезон, а за другия не знаеш нищо. Нормално е да заложиш на този, чиято игра познаваш. Продукцията обаче знае възможностите на двамата. Така могат да прецакат залагащия, ако решат."

Фейгин проговори за агресията на Алекса спрямо нея в "Игри на волята" (ВИДЕО)

Няма да го познаете! Ето как е изглеждал Чакалов от "Игри на волята" преди плочките (СНИМКИ)


Велислава от "Игри на волята" сподели колко им плащат, за да влязат в предаването (ВИДЕО)

Тежка битка, огромни скандали и непредвиден инцидент в "Игри на волята" (СНИМКИ)

След жестока битка: Кой спечели капитанската битка в "Игри на волята"? (СНИМКИ)