Мира Добрева се изказа относно драмата с Тото и Тити Папазов

icon
Sofialive.bg
Източник: Facebook

Мира Добрева наскоро пусна публикация в социалните мрежи, с която разкрива своето мнение за ситуацията с Тити Папазов, който в подкаста на Тото от "СкандаУ" разкри, че преди време е обръснал главата на бивше гадже заради изневяра.

Мира Добрева спомена, че не ги защитава в никакъв случай и написа това:

"Агресията в социалните мрежи, макар самата аз да не съм потърпевша, е поразяваща. Хората са толкова готови да осъждат, без изобщо да знаят какво стои за едно действие или бездействие на определена известна личност. Ето, случая с Тити Папазов и Тото - един случай, който не съм гледала за съжаление. Вече този клип не може да се види. Видях, че Тото днес се извини. Но когато си на живо ти не винаги реагираш по най-адекватния начин", пише водещата на БНТ. "Още повече, че в този подкаст там се пие, предполагам, че алкохола отпуска задръжки, които иначе човек не би допуснал, ако е в трезво състояние.

Още: Благо Джизъса е в Барселона с новата си - Ивана

Но разбирам защо Тото не е могъл да реагира на момента и днес му се наложи да се извинява. Но не разбирам как може Тити Папазов да разказва тази история - как е обръснал главата на едно момиче, като пример и геройство. Как може един човек на такава възраст, с едни такива големи постижения за българския баскетбол, да се смее на това нещо. Озадачаващо е и искрено се надявам да е просто човешка грешка, недомислица, а не начин на мислене. Искрено се надявам да няма такъв пример оттук нататък", категорична е Мира.

Венелин Петков се похвали с нова работа през 2023


Ще има ли ново бебе Благой Георгиев?

Мира Добрева разкри, че е била жертва на домашно насилие

Сашо Кадиев се сгоди за Ивелина (ВИДЕО)

Ето какво направи Ицо Хазарта за рождения си ден

Гала си отряза косата в ефир (СНИМКИ)

Мис България 2013 година изригна срещу правителството

Честито! Тото от "СкандаУ" вдигна тайна сватба (СНИМКИ)

Емрах проговори за раздялата си с Теди Александрова

Помощта за просяка помощ ли е всъщност?

Най-дразнещите съобщения след първа среща

Кокаиновите принцеси