Много краен! Ергенът Евгени изуми всички с това изказване за предаването (СНИМКИ)

icon
Sofialive.bg
Източник: Фотограф: Елена Ненкова

Пианистът Евгени Генчев, който си прекара чудесно в компанията на красавиците от втори сезон на романтичното риалити "Ергенът", сега явно не иска и да си помисля отново за предаването.

На въпрос в Instagram профила му дали му липсва шоуто той отговори, че не му липсват коктейлите и моментите от имението на любовта. Генчев категорично отговори, че не би участвал отново в формата, но добави с усмивка, че в живота никога не можем да бъдем напълно сигурни.

Още: Ергенът Евгени е опасно близък с Гери-Никол (СНИМКИ)

"Имах прекрасни и уникални преживявания там, които винаги ще си спомням. Запознах се с ценни, дълбоки и разнообразни хора. Някой от тях мога да наричам сега приятели. но това приключение се изживява веднъж. Няма за какво да го рециклирам в главата си", написа още Евгени в профила си.

Музикантът, който като партньорката си Валерия спазва вегетарианския начин на хранене, оказа се също така и суеверен. Той разкри, че винаги става от дясната страна на леглото сутрин. Освен това, Евгени Генчев има обичай да се събужда с изгрева на слънцето, след което практикува йога и се къпе със студена вода преди да закуси.


 

Още: Ще се омъжва ли Елена от "Ергенът" - ето я в булчинска рокля

Каква е символиката на колието, което Евгени подари на Елена от "Ергенът"

Ивелина от "Ергенът" сподели за мъжа на живота си

Пам по-откровена от всякога: Сподели много интересни факти за живота си

Това ли е новият мъж на Виктория Капитонова? (СНИМКА)

Кои са нещата, без които Виктор Ергена не може в ежедневието си? (ВИДЕО)