Можем ли да вземем по-добри промоции с бонус код за Ефбет?

icon
Sofialive.bg
Източник: iStock/Guliver

За хазартните играчи залозите са изключително фундаментална част от ежедневието и развлечението в социалните мрежи. Когато двубоите започнат, пулсът правопропорционално се вдига спрямо развитието на събитията. Освен това, може да се каже, че адреналинът също стига невиждани равнища, а това никога не е лошо след изморителен работен ден, изпълнен със стрес.

Всеки състезателен тип обаче търси да получи още малко добавена стойност към преживяването си. Това може да стане възможно, ако неговият букмейкър се постарае да му осигури максимално добри условия. Един от светлите примери в това отношение е efbet, който може да се похвали с едни от най-конкурентноспособните бонуси на целия пазар. По-пълна информация по темата може да намерите на следния линк – nostrabet.com/efbet-bonus-kod/, а в следващите редове ще ви представим и различните разновидности на бонуси, които ще получите, използвайки специалните бонус кодове.

 

1. Бонус код 1017

Започваме с една от основополагащите оферти за компанията, която е достъпна за всеки нов потребител, решил да се довери на услугите на efbet. Чрез тази 4-цифрена комбинация получавате възможност да вземете 100% бонус от първоначално депозираната сума до 200 лева. Определено звучи като предложение, което не бива да се изпуска. На практика, ако депозирате 200 лева, то ще получите още толкова под формата на бонус. Тук идват няколко уловки обаче. За да можете да изтеглите суми от акаунта си, ще трябва да изпълните следните условия. На първо място, общата сума, в този случай 400 лева, трябва да бъде развъртяна общо три пъти, преди да можете да теглите. С други думи трябва да разиграете 1200 лева. Не само това, но и коефициента на залога ви не трябва да е под 1.20, за да попада в сметките. Има обаче и времево ограничение – това трябва да се случи в рамките на 1 месец. Ще трябва да сте както разумни, така и достатъчно храбри, за да извлечете максималното от тази оферта.

 

2. Бонус при презареждане


Стигаме до втората интересна опция, която възниква само и единствено при изрично съобщение от efbet, оправено индивидуално към вас. При покана да презаредите, можете да се възползвате като срещу депозираната сума получавате 100% от стойността й като бонус. И тук няма да се отървете от специфични изисквания, чието спазване е единственият път към печалбата. Общата стойност, която сте депозирали и получили като бонус, трябва да бъде разиграна веднъж, но за сметка на това е необходимо да направите залог с коефициент от минимум 1.50, за да може да се брои за квалифициращ този опит.

 

3. Бонус „Събитие“

Efbet редовно организира определени хазартни събития за лоялните си клиенти, които може да се запишат за участие, а победителят ще си тръгне с бонус на стойност между 20 и 50 лева. За да получите пълния размер на съответната поощрителна награда, ще се наложи да направите депозит поне за същата сума. Тук времевата рамка, в която може да превъртите предложението, е стеснена само до 10 денонощия. С оглед на размера на офертата, може да се каже, че това е разумен и достатъчен срок. При „превъртането“, от друга страна, няма новости – общата получена стойност от двете, трябва да се разиграе веднъж, преди да можете да теглите.

Това са само част от интересните оферти на efbet, а за другите можете да се отбиете на самия сайт на бранда.