Момчил от "Игри на волята" е на крилете на любовта. Заведе приятелката си на почивка (СНИМКИ0

icon
Sofialive.bg
Източник: Игри на волята/Facebook

Момчил Василев не само се прояви с впечатляващите  си умствени и физически способности в петия сезон на "Игри на волята", но и със своята изключително трогателна любовна история с живота му - Боряна.

Въпреки че Боряна, красивата дама, беше срамежлива и предпочиташе да остане в сянката, тя стана част от предаването, подкрепяйки Момчил по време на решаващите моменти. Тя със своето присъствие даде на зрителите възможност да усетят огромната любов и уважение, които двамата млади хора изпитват един към друг.

Момчил може да бъде втори в "Игри на волята" 5, но той заема първото място в сърцето на Боряна. След като предаването приключи, те решиха да наваксат изгубеното време и се отправиха на романтично пътешествие до Италия.

Още: Честито! Участници от "Игри на волята" чакат БЕБЕ! (СНИМКИ)

Споделените им снимки в социалните мрежи разкриват част от този невероятен опит. Двамата изглежда не са позволили на времето да повлияе на настроението им, създавайки темпераментни и незабравими спомени.

"Когато замръзваш по италианските улици, дъждът те облива, но настроението е топло", споделя Боряна в едно от своите публикации.

Посещението им в град Бари, разположен край морето, през зимата добави нова доза романтика. Дори при минусовите температури, любовта в сърцата им отпред грее и дава смисъл на всяка прекарана заедно минута.


Феновете им не се забавиха да ги заливат с позитивни коментари, подчертавайки уникалната им връзка и вдъхновяващият начин, по който се справят със студа и предизвикателствата на живота.

Още: Ваня от втори сезон на "Игри на волята" отказва да влезе в "Ол старс". Знае твърде много! (ВИДЕО)

Ужас! Участничка от "Игри на волята" на крачка от смъртта!

Бременната Ралица Паскалева започва снимките на "Игри на волята"

Щастлива новина за Фейгин от "Игри на волята"

Опит за манипулация ли е играта на Алекса от "Игри на волята": Зрители разкриха

Мирела от "Игри на волята" пострада - Показа щетите по лицето си (СНИМКИ)

Как е изглеждал Генчо от "Игри на волята" преди години? Направо е неузнаваем без брада! (СНИМКИ)

Мирела от "Игри на волята" влезе в чалгата (ВИДЕО)

Кои са най-новите попълнения в "Игри на волята" от тази вечер насам? (ВИДЕО)