Наталия Кобилкина проговори за шеф Ангелов: Не ме е страх

icon
Sofialive.bg
Източник: Наталия Кобилкина/Official Instagram

"Любовта на мъжа не минава през стомаха, минава два пръста под него." Така се шегува психоложката и сексолог Наталия Кобилкина, която влиза в риалити формата "Хелс китчън" по Нова тв. Кобилкина е част от Отбора на златните, съществуващ от миналата година в кулинарното предаване. В него участват популярни личности, които заформят кулинарни битки с останалите два отбора, съставени от професионални готвачи. "Златните" обаче не са включени в състезанието за голямата награда.

"Не ме е страх от шеф Виктор Ангелов! Ако трябва да си призная, на салатите съм най-добра. Ние постоянно с моя син си готвим авокадо, използваме лимони и зехтин. Изобщо средиземноморската кухня ми е най-любима", сподели Наталия.

След като стана ясно, че в новия сезон на предаването ще видим Кобилкина, зрителите се пошегуваха в нета: "О, ще готви кекс и ще говори за секс". "А защо не?", отговори Наталия. И макар сексоложката винаги да е твърдяла, че въртенето около печката не е сред любимите й занимания, то не е изключено да се окаже добра хранителна познавачка.

Още: Участничка от Hell`s Kitchen влезе в скандален реалити формат! Тотална излагация! (ВИДЕО)

През годините Наталия е събрала доста негативен опит в готвенето. "Първият ми мъж няколко пъти му приготвях храна, но все беше или недопечена или изгоряла. Но пък като почти не ядеше, свали 25 килограма, стана и веган. Сега се занимава с хранителни режими и е в супер форма", смее се Наталия. С втория й мъж Такис, ходили повече по ресторанти, а понякога жената, която й помага в домакинството, им готвила.

Що се отнася до храните, които са афродизиаци, Наталия е категорична: "Вместо да пиете алкохол, направете си фреш или яжте шоколад, тиквени семки, риба, аспержи, диня или боровинки. Сексът трябва да се прави на трезва глава, за да е най-хубав", категорична е Наталия.

Цвети от ''Hell`s Kitchen'' влиза в "Ергенът"?


Лют скандал в Hell`s Kitchen - невиждан досега

Къци видя голям зор в "Hell`s Kitchen"

Капитонова влезе в ново риалити - зрителите недоволстват (СНИМКИ)