Не се издържа! Мъжки бой във "Фермата". Напрежението ескалира до небето!

icon
Sofialive.bg
Източник: bTV

Алфа мъжете в риалити шоу "Фермата" явно са в разгара на своята конфронтация. След дълъг период, по време на който недоволствата си се задържаха, земеделецът Жоро най-после избухна и обвини открито актьора Петър, който поема ролята на лидер в зеления тим, наричайки го лицемер и същевременно обичащ да налага своето мнение.

Това е първият път през цялото предаване, в който Жоро се изправя срещу Петър и явно е останал изключително недоволен от последния. Той го обвини в подлост и лицемерие и го нарече изпълнител на негово предварително обмислено шоу. В крайна сметка, Жоро остави ясно да се разбере, че счита актьора за недостоверен играч, на който липсва сърце в играта.

"Петър си обърка професията. Мислех, че ще имам политик като колега в "Фермата". Той просто говори и действа популистки и всяко движение е предварително обмислено, нищо не става случайно," коментира с яд своите наблюдения земеделецът. Този жест на Жоро бе подкрепен от съотборниците му - сервитьора Андрей, студентката по право Линда и балерината Мартина.

Още: Напрежението ескалира! Кенан обеси Петър във "Фермата"!

Петър, от своя страна, бързо реагира и предизвика голям скандал в отбора си, заявявайки: "Току-що убихте отбора!". Той изрази разочарование от този обрат на събитията и допълни, че се чувства предаден от Жоро.

В предишния епизод Петър също имаше спор с режисьора Станислав и дизайнера Сергей, който завърши с тяхното напускане на отбора. След това двамата преминаха в съперническия отбор "Канатица". Тази свада между Петър и двамата донесе предимство на червения отбор, който счита актьора за манипулативен, но и много силен играч в същото време.

Сергей от "Фермата" чака бебе! Жена му го изнанада по необичаен начин!


Става повече от горещо! Първа СТРАСТНА целувка във "Фермата" 9 (ВИДЕО)

Първият победител във "Фермата" похарчи наградата - ето за какво

Гуспата от "Фермата" написа стихотворение за дъщеря си

Веселка от "Фермата" няма да празнува рождения си ден - ето защо

Мажена отново се изказа по повод "Фермата" и 100-те хиляди лева