Неочаквано си тръгна един от фаворитите във "Фермата"

icon
Sofialive.bg
Източник: bTV

След извънредна елиминация 29-годишната Иванка напусна състезанието в "Фермата". В началото на осмата седмица на шоуто, 9-те участници бяха предизвикани да отворят пликове с номер 8. Правилата определяха, че отборът с по-малко пендари трябва да вземе решение за изгонване на един от своите членове.

Отборът "Елбетица" водеше с минимална преднина, което наложи на участниците от "Канатица" да вземат решение за премахване на един от своите съотборници. Феновете на Иванка се обединиха, за да опитат да изгонят Сергей, но съзнанието, че той е от съществено значение като фермер и неговото непрекъснато усърдие, наистина впечатли всички.

Спрямо нея, Иванка се характеризираше като незряла и вечно нерешителна операторка в кол център. Тя не се издигна нито с трудолюбие, нито с интерес към темите в предаването, което наложи на зрителите да се подиграват с нея, че на 29 години все "още чака някой да я подтисне". Иванка напусна стопанството с публична подкрепа и обяви своята фаворитка за победител в лицето на Коко.

Още: Завесата пада. Продуцент направи неподозирани разкрития за "Фермата 9"

"Сърцето ми е изпълнено със смесени чувства. Съжалявам, че напускам шоуто, но съм благодарна за хубавите думи и подкрепата, която получих днес. Необходимо ми е някакво побуждение, за да разтърся крилете си", сподели със сълзи Иванка по време на сбогуването със състезанието.

Известна актриса и участничка във "Фермата" ще става майка. Ето коя! (СНИМКИ)

Радо от "Фермата" разкри истината за изгонването си


Всички от "Фермата" в шок: Хепи Ванче отмъсти по този немислим начин на враговете си в шоуто

Феновете са бесни на Аксения от "Фермата"

Митрофанова влиза във „Фермата“, ще ги учи как се взривяват мостове

Голяма българска звезда от световна величина влиза във "Фермата" (СНИМКИ)