Нещо изненадващо се случва със Зуека. Дали е вярно?

icon
Sofialive.bg
Източник: Actualno.com

Васил Василев-Зуека е на 58 години и в момента живее в Испания от 2021-ва година, заедно със своята половинка Ани Вичева, която е на 48 години. Малко от нас знаят, че Зуека освен като актьор и водещ, се развива и като художник и вече е правил няколко изложби в страната ни и извън нея. 

Наблюдателните му последователи забелязаха нещо, което може би се случва със Зуека. Певицата Кристина Димитрова наскоро качи снимка в своя Instagram профил от своя 63-ти рожден ден, който е отпразнувала в Испания с най-близките си хората. Сред гостите са Васил Василев - Зуека и неговата жена.

На снимките се вижда, че Ани Вичева е леко наедряла, което последователите на Зуека приеха като знак, че той може би ще става баща.

Още: Шеф Петров нападна Силвена Роу заради СНИМКА

Двамата вече имат едно дете - Стефан, който е роден 2014 година и тази година е първата му в училище. Родителите са искали детето им да расте в най-добрата възможна среда и сметнали, че българската обстановка и българското образование не са за него.

Заука има и голяма дъщеря от бившата си жена - режисьорката Нина Димитрова - Девина Василева, която вече има успехи в киното като режисьор.

Шеф Манчев празнува! Ето какъв е поводът!

Антоанет Пепе го закъса със здравето - Карамански е плътно до нея

Азис разкрива дълго пазена тайна

Появи се интересна имейл кореспонденция между Брат Пит и Анджелина Джоли (ВИДЕО)

Водещите Марина Цекова и Златимир Йочев станаха родители за втори път

Асен Блатечки честити рождения ден на сина си месец по-рано - Диляна Попова не остана безучастна (ВИДЕО)

Ти знаеш ли кой съм аз, бе?

7 лъжи, с които всички сме свикнали