НЕВОЛНО издадоха победителката в "Ергенът"! (СНИМКА)

icon
Sofialive.bg
Източник: Ергенът/Facebook

Въпреки че романтичният риалити "Ергенът" е все още в началото, вече е ясно коя ще е победителката. Сърцето на Александър Младенов ще бъде спечелено от блондинката Магдалена Томова. Това се разкрива след един гаф по време на предаването, където неволно се издава, че той ще избере именно нея.

Признак за това е татуировката на Магдалена. От самото начало на предаването победителката в булчинска рокля е показана, без да се вижда лицето й. На екран ясно се забелязва татуировката й.

Макар че някои от по-младите участнички смятат, че Магдалена е прекалено възрастна за Александър, това не изглежда да е пречка за тяхната любов. Магдалена също споделя, че вярва в истинската любов и не смята, че възрастта е пречка за това да се случи.

Още: Хванаха Ергенът Алек в огромен гаф! Може би го грози глоба? (СНИМКИ)

В последния епизод се случва неочаквана среща между Магдалена и Александър, където те обменят страстни целувки. Александър изразява своите чувства към нея, признавайки, че се влюбва от пръв поглед.


Магдалена Томова е от град Варна, но живее в София. Тя работи като модел и управител на изискано столично заведение. Магдалена обича да пътува из целия свят, като понякога го прави и сама. Тя споделя ежедневието си с две прекрасни кучета, с които обичат да се разхождат из природата. Спортът е неизменна част от живота й, като обожава да изкарва негативната енергия от себе си с тренировки по бокс. Магдалена се характеризира като честен и откровен човек, който винаги се противопоставя на несправедливостта. През 2006 година, на млада възраст, тя печели конкурса "Мис Варна", като това повдига интереса към нея и я прави известна.

Още: Вижте Памела от "Ергенът" преди корекциите! Направо няма да я познаете!

 

Филип Буков обиди ЖЕСТОКО "Ергенът"

Интересно! Ето как е изглеждала Магдалена от "Ергенът" преди 10 години (СНИМКИ)

Милена от "Ергенът" е преродена? Била е на крачка от смъртта три пъти! (ВИДЕО)

ШОК! Алек не търси любовта в "Ергенът"? Защо ли е там?

БРУТАЛЕН скандал за хигиената в "Ергенът". Алек се ядоса и изгони ТРИ!

МОН назначи проверка за психическото здраве на психолозите в Кюстендил, след като го сезираха за Христиана от "Ергенът"

Христиана от Кюстендил се жени за Алек в "Ергенът"?

Първа целувка в Ергенът 3 - ето с кой се мляска Алек