Николаос Цитиридис се заговори с делфин на морето (СНИМКА)

icon
Sofialive.bg
Източник: btvnovinite.bg

Водещият на Вечерното шоу по BTV Николаос Цидиридис отново предизвика интереса на своите последователи с измислена забавна случка - сподели в мрежата какво е преживял на морето, придружено със снимка.

Не става ясно дали той почива на нашето Черноморие или на гръцкото, но по всичко личи, че си изкарва едно страхотно лято. Напомняме, че шоуто му приключи в началото на юни и ще се завърне през септември. Ето какво написа Николаос в собствения си Фейсбук профил:

"Днеска един делфин ми извади бира от морето, залавихме се. Разправям му за оная икона в Сочи, дето я извадил друг делфин, той вика "брат, не знам кво друсат тия, дето ги пишат тез неща". Аз знам, ама си говоря с делфин, така че нищо не знам.

Хубаво е да имаме избор на реалности. Тука МВР се фука, че снимало некъв дебил с 200 км/ч, малко по на запад снимат Космоса, както никога досега. Ама ние Космос сме виждàли, ама такъв хубав джип нееема, бе, батеееее.", пише водещият на Вечерното шоу.

Намират се и положителни, и негативни коментари под поста му, но по всичко личи, че Николаос не обръща внимание на хейта в социалните мрежи.