Nostrabet Tipster League: Големи награди за футболни познавачи

icon
Sofialive.bg
Източник: Efirbet/Nostrabet

Спортната индустрия може да се дели на две части – тази за зрители и тази за почитатели на спортни залози. Вторите са известни с аналитична мисъл и различните методики за предсказването на всички ключови събития в една среща. Вниманието към този вид удоволствие идва с нуждата от ресурси и трезва мисъл.

Така изглежда на първо четене, но анализаторите винаги са предлагали прогнози за футбол Нострабет като добра начална точка за изследване на всички възможности в любимото дерби. Те използват различни източници, статистика и дори математика, за да дадат някакво процентно изражение относно шансовете за успех, но само толкова – експертите никога не дават гаранции, а и няма как да има такива, все пак топката е кръгла.

Къде може да използвате техните ценни съвети? Ще открием, че в началото на футболния сезон, платформата пусна така наречената Tipster лига, която променя значително правилата за правенето на прогнози. На първо място това е игра, която е напълно безплатна и всеки почитател може да се включи. Тук никой няма да поиска правенето на депозити, регистрацията се свежда до профил в социалните мрежи. Всеки получава точки, които да използва за правенето на прогнози, като включването може да се случи по всяко време на месеца, но все пак препоръчваме на аудиторията да направи това в самото начало, след като тогава предоставеният актив е най-висок.

След като няма залози, а основата остава забавление и подобряване на спортните умения, можем да открием, че дори и феновете могат да наблюдават най-добрите в класацията, като не се позволява сляпото копиране на прогнози. Типстър лигата се превръща в нещо като социална платформа за прогнози, а и не сме стигнали до най-добрата част. Всеки месец анализаторите ще награждават с парични награди най-добрите, точно по тази причина се гледа точковия актив. Паралелно с това ще открием, че се движи и генерално класиране, като за него са подготвени и материални награди като флагмански телефон на Apple, конзола Playstation 5, DJI дрон и още парични награди за следващите места.

Tipster league е предизвикателство, което хвърля ръкавицата на истинските майстори и почитатели на футбола, като не изисква никакви рискове от другата страна. Всеки има право да участва, но само ако следва основните правила, все пак идеята е да има  забавление и опитите за измама ще се наказват възможно най-строго. Секцията с правилата също е налична и макар да изглежда много дълга, се чете изключително лесно. Още един позитив е и фактът, че тук рисковете са добре дошли – все пак няма да се правят парични залози, а всичко се свежда до конкуренция и чиста игра.

Има ограничение – да се използват до две ставки на футболна среща, следователно ако очаквате да номинирате най-различните пазари в един от така наречените по-сигурни мачове – това няма да се случи. Преди всичко идеята е да се трупа опит и да се прецени дали това хоби е за даден потребител или не. Едва ли ще откриете букмейкър, който ще върне средствата ви, защото сте сгрешили, както и при много други негативни сценарии. По-важното обаче е, че тази идея най-вероятно ще се разпространи в бъдеще, особено с такъв награден фонд. Следователно ако искате да се забавлявате и да преследвате най-чистата спортна емоция, това е едно добро начало.