Новият Ерген го закъса в Гърция. Риалитито "Ергенът" е под въпрос!

icon
Sofialive.bg
Източник: bTV

Последните наводнения в Гърция създадоха тревога сред почитателите на "Ергенът". Този популярен риалити формат, в който жени се състезават за сърцето на един мъж, се заснема тази година в Гърция, което породи опасения за сигурността на милионера Александър и дамите, които се състезават за неговото внимание.

Във форумите има съмнения, че дъждът и наводненията са засегнали и снимките на "Ергенът", което предизвика загриженост, че някои от участничките или самият милионер са понесли вреди в резултат на стихията.

Обаче, оказа се, че опасенията за благополучието на участниците са напразни. Тежките условия в Гърция са в централната част на страната, докато снимките на предаването се извършват на остров Родос, който е далеч от проблемната зона. Водещият на предаването, Наум Шопов, потвърди, че всичко се извършва нормално и сподели част от красивите гледки.

Още: Вижте Евгени от "Ергенът" без брада и мустаци (СНИМКИ)

Вилата, в която се заснема "Ергенът", представлява истинска красота и разполага с много екстри, включително площадка за хеликоптер, която се очаква да изиграе важна роля в предаването. Вече има информация, че милионерът Алекс изгонва няколко участнички от състезанието и че са започнали пресявките. Напомня се също, че Наум Шопов замина за Гърция със своята половинка Теа, но тя трябва да се върне поради работни ангажименти в Дубровник.

Това Микаела от "Ергенът" ли е? (СНИМКИ)

Пам от "Ергенът" е направила нещо много лошо


Елисавета в опасна близост със световноизвестен дизайнер (СНИМКА)

Венета от "Ергенът" получи жесток хейт заради СНИМКА

Какво се случва с момичетата от "Ергенът" днес? (СНИМКИ)

Виктория Капитонова от "Ергенът" каза искрено мнението си за Виктор (ВИДИЕО)

Дъщерята на Марта от "Ергенът" е одрала кожата на майка си (СНИМКИ)