Петканов се впечатли от жена, която е копие на Александра (СНИМКИ)

icon
Sofialive.bg
Източник: Instagram

Александра Богданска и Даниел Петканов добиха голяма популярност след участието си в Биг Брадър, където сключиха изненадващ за всички брак. Преди това драматична раздяла и изневяра накара цяла България да говори за тях.

Дни след Свети Валентин - 17 февруари, двамата решиха да обявят публично, че се развеждат. Александра смени фамилията си в социалните мрежи с моминската си. По всичко личи, че връщане назад няма и двамата ще продължат по пътя си сами, а не един с друг.

Преди седмица Даниел замина за Италия за специално събитие на модна марка, на което присъстваха и други родни инфлуенсъри като Балан и Надежда, Денислав Димчов и други. Там Даниел не пропусна да покаже, че не е забравил как се флиртува и се впечатли от красавица, която е копие на Александра Богданска.

Той споделя, че е засякъл дамата съвсем случайно цели два пъти в един и същи ден.

„Два пъти за един ден, на различни места, срещнах тази жена. Да е жива и здрава!“, пише той над двете снимки в своя Инстаграм профил. Фенове не пропуснаха да го попитат защо се е снимал още първия път с дамата, която всъщност се оказа популярна дама - тя е испанката Росио , известна модна дизайнерка в родината си.

Последователите му се оказаха наблюдателни и не забравиха да коментират, че тя досущ прилича на бившата му съпруга: “Страшно си приличат с Алекс„. „Като изтърван си“, закачат го други, а трети пък обясниха ситуацията му така: „В някои държави това се нарича Stalking и е подсъдимо…“

Не на последно място има и коментари като: "Хората са го казали най-хубаво е първото гнездо, всяко следващо отива на зле".

Повече от пребиваването му в Италия може да видите в неговия влог: