Поли на Благо Джизъса отпразнува рожден ден като свободна жена (СНИМКИ)

icon
Sofialive.bg
Източник: Instagram

Преди около седмица Полина Георгиева обяви, че е пуснала молба за развод и не иска да продължи живота си с Благой Георгиев. Преди по-малко от година пък двамата вдигнаха шумна сватба, която беше изключително неочаквана, както и настоящия развод. 

Тя не посочва конкретни причини за раздялата, а единствено подсказа с изказването, че отношенията им не са били това, което е очаквала. "Аз не съм с Благой малко след влизането му в "Сървайвър".

Малко по-късно тя смени и фамилията си в своя профил в Инстаграм, настоявайки, че решението ѝ е крайно. Преди два дни Полина навърши 27 години и отбелязва празника си като свободно момиче в известен столичен бар в компанията на звездните си приятели и близки. Тя пусна редица сторита, на които позира с различни мъже, които я поздравяват за празника.

Едно от предизвикателните сторита дори бе придружено от песента на Алисия “Телефонът”, в която се пее “Телефона пак ми чупиш ти, да ти го вдига тая, с която ме смени. Sorry, но това ще заболи, пет ме чакат пред вратата, коя е най-добрата?”.