Поредна промяна в тв ефира. Рачков с ГОЛЯМА новина.

icon
Sofialive.bg
Източник: ПР

Това есен се завръща изключителното шоу „С Рачков всичко е възможно“, представено от NOVA, с много нови изненади, вълнуващи гости и още повече смях. След като първият сезон се радва на безрезервен успех, водещият Димитър Рачков е настроен да изненада още повече български звезди с нови, невероятни предизвикателства, които ще забавляват не само тях, но и всички нас в неделните вечери.

„Не мога да изразя колко съм развълнуван и нетърпелив за новия сезон на „С Рачков всичко е възможно“. Шоуто ни предоставя наистина уникална забава и сме уверени, че това се отразява на публиката. Усмивките и позитивната енергия са заразни, и за нас е много важно да надграждаме всяка нова идея. Този път ще има много нови игри и още повече веселба. Щях да участвам във всяка игра, ако не бях водещ“, споделя водещият Димитър Рачков със смесица от нетърпение и вълнение.

Продуциран от Джуди Халваджиян и Магърдич Халваджиян от Глобал Филмс, вторият сезон на „С Рачков всичко е възможно“ обещава да ви зареди с емоции с новите си вълнуващи игри, които ще допълнят забавните предизвикателства от първия сезон. Изпитанията ще бъдат тайни за участниците, базирани на интересни сценарии, които ще ги изправят пред невиждани предизвикателства. Всяка есен ще има определена тема, обединяваща всички гости в предаването. Всеки уикенд 8 български звезди ще се изправят пред новите игри с хумор, смелост и с желание да се забавляват.

Още: Нещо изненадващо се случва със Зуека. Дали е вярно?

От септември NOVA отново ще ви предостави невероятната възможност да се насладите на майсторствата на популярните личности, докато те се превръщат в различни персонажи и се справят с невероятни предизвикателства пред камерата на Лудата стая.

„Голямото клатене“ ще направи гостите да излязат от зоната на комфорт и да разкрият своите най-искрени усмивки и смях до сълзи. Този сезон ни очакват танци, песни, музика и бързи умствени предизвикателства, които ще ни заредят с енергия и позитивна атмосфера на сцената.

Филип Буков се ожени тайно? И показа приятелката си


Златка Райкова направи погача на Карен-младши

Кака Лара с тежко признание

Голямо напрежение между Веско Маринов и Рачков в "Като две капки вода"

Кристиян Костов с болезнено признание за себе си

Асен Блатечки обяви коя е новата му (ВИДЕО)

Ива Аръков направи съкровена изповед за смъртта на жена си

Разделени ли са Димитър Рачков и Анита? (СНИМКИ)

Диляна Попова посрещна рождения си ден на яхта (СНИМКИ)

Гала шокира фенове с интересно признание

Ето как протече рождения ден на половинката на Димитър Рачков (СНИМКИ)