Последен опит! Две от предишните ергенки влизат в новия сезон на "Ергенът" за Алек Младенов

icon
Sofialive.bg
Източник: "Ергенът"/Facebook

Две от популярните участнички в предишния формат на предаването – Пам Велидис и Елена Сергова – отново се събират на екран. Двете са се записали за новия сезон на романтичното риалити "Ергенът" и са твърдо решени да завладеят сърцето на Алек Младенов

Пам и Елена бяха сред конкурентките за сърцето на пианиста Евгени Генчев. Въпреки че той не избра нито една от тях, а избра Валерия за своята годеница, двете момичета продължиха напред и видимо от техните Instagram профили се наслаждават на лятото и се чувстват щастливи.

Валерия се е посветила на приют за бездомни животни. Двамата с Евгени все още не живеят заедно, но споделят, че намират време да се видят. Наскоро Валерия успя да заблести в новия клип на фолк изпълнителя Илиян.

Още: Ето какви ги вършат момичетата от "Ергенът" 1 това лято (СНИМКИ)

Евгени от своя страна успя да си спечели феновете с няколко концерта в различни градове на страната. Той показа своята енергия и талант, радвайки се на пълни зали.

Появиха се обаче слухове, че Евгени и Валерия не са в любовна връзка. Двамата се появяват заедно на различни събития, но се смята, че това им дава просто взаимни ползи.

Ивелина от "Ергенът" с награда за мода


Габи от "Ергенът" отново се подигра с Пам

Гергана от "Ергенът" сподели, че е харесвала Виктор още преди предаването (ВИДЕО)

Благовеста от "Ергенът" шокира своите последователи с разтърсващо признание (СНИМКИ)

Вижте как е изглеждала Виктория Капитонова години преди да влезе в "Ергенът" (СНИМКИ)