Първи любовни искри във "Фермата". Става горещо!

icon
Sofialive.bg
Източник: Screenshot

В новия сезон на "Фермата", първите искри на любов се запалиха между участниците.

Актьорът Петър, който се изявява като лидер в риалитито и наслаждава на женското внимание, привлече вниманието на красивата Моника. Флиртът между тях започна, докато релаксираха по шезлонгите в стопанството. Петър, който наскоро навърши 43 години, се разтопи при мисълта, че Моника е на 28.

С нежни думи "Детенце мило, сладко", той я гали по голото й коляно.

Още: Велико! Първата женска битка във "Фермата" 9

В процеса на беседата за годината й на раждане, когато България постигна футболен успех на Световното първенство през 1994 г., актьорът плъзна пръстите си към бедрото на Моника.

Моника, излъчваща сексапил, отговори на неговите нежности и го гали по вътрешната страна на ръката. След този момент двамата станаха неразделни. Моника, която работи като софтуерен инженер, обаче започна да се тревожи за нарастващите чувства.

"Не мисли, че това е цирк от моя страна. Не мисли, усети го, преживей го!", я подкрепи Петър. "Все още не съм влюбена, но усещам, че се пускам по пързалката. Попитах го дали е ангажиран извън риалитито, и както разбрах, той няма връзки извън него, но няма как да съм напълно уверена", сподели Моника с една от съотборничките си от зеления отбор "Елбетица".


Какво още разбрахме за красивата приятелка на Яни от "Фермата"?

Веселка от "Фермата" няма да празнува рождения си ден - ето защо

Мажена отново се изказа по повод "Фермата" и 100-те хиляди лева

Хепи Ванче от "Фермата" каза по какви мъже си пада