Разкриха името на победителката в Ергенът 3 - майка с дете

icon
Sofialive.bg
Източник: bTV

Въпреки че новият сезон на „Ергенът“ още не е стартирал, името на вече ясната победителка се разпространи. Две финалистки, Надежда Вишева и Маги Томова, се изправят пред милионера Александър Младенов. Отново, любопитството около идентичността на избраната остана живо до последния момент.

Победителката, която печели сърцето на Алек, е Надежда Вишева, майка на 9-годишно момченце, известна с прямотата си и естествената си красота, без да е подлагала лицето си на пластични корекции. Нани е изразителна личност, съчетаваща талант в изкуството, професионализъм в грима и страст към фитнеса. Тя олицетворява многостранната жена, която привлече вниманието на милионера.

Интригите около избора на Алек се усилиха, като двама независими източници потвърдиха, че той е бил пред избор между Надежда и Маги. Накрая, той се спира на чаровната Нани, с която се влюбва безумно през снимките на предаването. Въпреки че моментът е красив и романтичен, въпросът дали тя и Алек ще продължат връзката си извън ефира остава тайна.

Още: Интересно: Ето кои самотни майки ще се борят за сърцето на Ергенът 3

 

 

 


 

Още: Валерия от "Ергенът" - в главна роля в чалга клип на певец (ВИДЕО)

 

 

 

Валери е бесен на Валерия след "Ергенът"

Има ли зловеща символика в татуировката на Елена от "Ергенът"?

Пам най-накрая проговори за напускането на "Ергенът"

Пам обясни какво прави в "Ергенът"

Това ли е новият мъж на Виктория Капитонова? (СНИМКА)

Ето как е изглеждал Виктор Стоянов години преди "Ергенът" (СНИМКИ)

Дениз Хайрула от "Ергенът" се появи в провокативно и готино клипче (ВИДЕО)