Сергей от "Фермата" чака бебе! Жена му го изнанада по необичаен начин!

icon
Sofialive.bg
Източник: Фермата/Facebook

Сергей от "Фермата" 9 получи голяма изненада от съпругата си по случай навършването на една година семеен живот.

Фермерът от Маджарово получи писмо, изпълнен с много любов, както и албум със снимки. „Мило мое мишле, една година може да не е много, но за мен усещането е, че се познаваме цял живот. Защо съм с теб? Защото те обичам и защото искам да прекараме живота си заедно. Защото си добър. Може понякога да си кисел, но ти си искрено добър и знам, че никога не би обидил когото и да е умишлено.

Знам, че ти ще бъдеш най-добрият баща за нашия малък мармот. Обичам те завинаги!“ – прочете в писмото Сергей и се просълзи.

Още: Интересно! Петър от "Фермата" сподели каква е идеалната жена за него!

Той разказа пред водещия Иван за началото на връзката им. „Аз й поставих един тест. Бях в ремонт в Маджарово и след като се запознахме, я поканих там. Беше сив, кален, мартенски ден. Щом се появи, знаех, че това е жената“ – сподели 42-годишният Сергей. Той получи от съпругата си и албум със снимки, в чийто край има празни страници, за да се допълва, пише Ladyzone.bg.

„Чакаме дете в края на ноември. Искам да е здраво стъпил на земята човек, смирен от успехите, да се грижи за животните, да живее близо до природата“ – поясни Сергей и се обърна към камерата, за да каже на съпругата си „Ти си моето щастие, моята мотивация, моето бъдеще. Обичам те!“

Завесата пада. Продуцент направи неподозирани разкрития за "Фермата 9"


Яни от "Фермата" не планира сватба, а иска бебе

Изолираха Радо от "Фермата" точно преди финала

Димитър Господинов - Гуспа с откровена изповед за живота си

Хепи Ванче от "Фермата" каза по какви мъже си пада

Митрофанова влиза във „Фермата“, ще ги учи как се взривяват мостове