Ще изгонят ли Емрах от "Денсинг старс"?

icon
Sofialive.bg
Източник: Dancing Stars/Facebook

Последният вторник беляза началото на грандиозен скандал в емблематичното шоу на Би Ти Ви „Денсинг старс”. Младият певец Емрах Стораро по време на танцувалното представление неочаквано целуна партньорката си Веселина. Целувката пред камерите породи скандал, като Веселина беше видимо потресена и обидена. Нейното участие в изпълнението продължи, но се усещаше напрежението във въздуха.

Въпреки неумелите опити на водещите да замажат ситуацията, много зрители изразиха необходимостта от наказание за певеца. Все повече хора видяха този акт като форма на сексуален тормоз на работното място, изискващ санкции. Подобно на скандала с целувката на Кубрат Пулев преди години, този инцидент повдигна сериозни въпроси.

Веселина е изключително талантлива и професионална танцьорка, която представлява високи стандарти на възпитание и професионализъм. Въпреки неприятната ситуация, тя продължи да изпълнява задачата си, но явно беше обидена от поведението на своя партньор.

Още: За Зуека ли става въпрос? Рачков разказа забавна история с него (ВИДЕО)

Семейството на младия певец се опита да замаже положението, като го превърне в шега и предположение за нова любовна двойка в шоуто. Този опит изостри още повече реакциите на зрителите.

Все пак, поведението на Емрах и неговата реакция след целувката подчертават необходимостта от по-голямо уважение и чувствителност към личните граници и пространство на колегите.

Филип Буков се ожени тайно? И показа приятелката си


Ето какво се случва с Миглена Каканашева - Мегз

Вижте дебюта на Благо от "Сървайвър" в театъра (ВИДЕО)

Венелин Петков се похвали с нова работа през 2023

Хобо България с най-ново поколение скутери на пазара

C'est la vie

7 лъжи, с които всички сме свикнали

3-те най-лоши типа домакини