Скандал в столично заведение: Зашиха зверски шамар на клиент, след като е забелязал грешка в сметката (ВИДЕО)

icon
Sofialive.bg
Източник: Принтскрийн

В социалните мрежи бързо се разпространява видеоклип, на който се вижда как клиент се оплаква от допълнително начислена бутилка вино, която не е консумирана всъщност. По кадрите разбираме, че сервитьорът вече е поправил грешката в сметката, но въпреки това потърпевшият Явор Павлов иска да се срещне с управителя.

Следва размяна на реплики:

"Клиент: Помолих управител да дойде да говоря с него. Не да ме биеш и да ми взимаш шапката.

Сервитьор: Кой те е бил, бе?

Клиент: Ти бе!"

*следва звучен шамар в лицето на Явор, последван от думите "Няма да ми говориш на "бе".

Цялата тази случка, по думите на Явор Павлов се разиграва в столичното заведение "Рафи бар", а видеото е споделено от самия потърпевш.


Над поста си той пише: "Моето скромно недоволство за надписаната допълнителна бутилка вино в сметката... знам, че много хора ще харесат шамара, забавлявайте се, и Светослав Денчев, надявам се, че ще имаш светска кариера в Raffy Bar & Gelato."

Под видеоклипа във Фейсбук постоянно се пишат коментари в подкрепа на пострадалия, които звучат така: "Много просташко изпълнение", "Потърсете Алибегов", "Наеми адвокат и ги съди".

Съвсем възможно е Явор Павлов да заведе дело, тъй като се вижда как той е бил в компанията на свои приятели, които също са станали свидетели на случилото се.

Към момента на публикуването на този материал от ресторанта няма изявление по случая.