Смайваща новина от кухнята на "Гласът на България". Ето кой влиза вътре.

icon
Sofialive.bg
Източник: bTV

Този сезон "Гласът на България" ще е пълен с впечатляващите изненади. В музикалното предаване влиза необикновена и гласовита певица – Емануела Кайчева, известна под сценичния си псевдоним "Джайма".

За Емануела музиката не е просто занимание, а вечният й спътник през повече от 20 години на световната сцена. Още от малка свири на цигулка и любовта й към музиката е прераснала в професионална кариера. В последните години, талантливата изпълнителка дели сцената с египетската джаз звезда – Маестро Йехия Кхалил, участвайки в оперни концерти в Кайро и Александрия, както и на джазовия фестивал в Кайро.

Маестро Кхалил, пионер на джаза в Египет и Близкия изток, е майстор в съчетаването на египетски ритми с джазови мелодии. Със своята огромна популярност както в Египет, така и в чужбина, той събира фенове от различни възрастови групи и може да се похвали с богата гама от концерти в множество страни.

Още: Дони сподели за проблем с очите си (ВИДЕО)

Това е ценен опит за Емануела, която с нетърпение чака да се представи пред българската аудитория. Шоуто „Гласът на България“ изглежда идеалното място, където тя ще се разкрие, превръщайки се в магнетичната сценична фигура "Джайма".

Друг интригуващ герой на новия сезон е Арканджело Д'анджело – сицилианецът, пътуващ из Европа, за да се присъедини към „Гласът на България“. Той се появява на сцената, за да срещне един от новите треньори за сезона – Мария Илиева. 


В надпреварата влиза и Арканджело Д'анджело, известен още като "Анджело". Той притежава богат репертоар и свой собствен оркестър. 

Въпросът дали изкусителният сицилианец ще покори Мария Илиева и останалите треньори остава отворен. Но с ентусиазмът и таланта, с който идва, няма съмнение, че ще бъде вълнуващо да видим как той се справя с предизвикателствата на шоуто и как ще спечели сърцата на треньорите и публиката през новия сезон на музикалното предаване.

Още: Майката на Поли Генова пребори тежка болест

 

Разкриха още от треньорите в "Гласът на България"

Ето кой ще е в журито на "Гласът на България"

Ето кой спечели "Гласът на България" (СНИМКИ)

Гала си отряза косата в ефир (СНИМКИ)

Озвучаващият актьор и музикант Момчил Степанов: Музиката е част от мен още преди да проговоря