Смърт в семейството на Ергенът Евгени Генчев! Тъмна тайна излезе наяве! (ВИДЕО)

icon
Sofialive.bg
Източник: bTV

Пианистът Евгени Генчев, който стана известен на широката публика след участието си във втория сезон на "Ергенът" зарадва зрителите в новия епизод на "Търси се…." В това предаване, се присъединиха най-близките му хора и те споделиха някои от интересни истории с него.

Валерия, приятелката на Евгени, изрази своето мнение за тяхната връзка пред камерата на bTV. Тя обясни, че те не са се сблъскали с трудности във връзката си и че важното е да поддържат връзката си, въпреки разстоянието между тях. Тя сподели, че Евгени е спокоен и грижовен партньор, докато тя е по-спонтанна. Тя също разкри, че те обичат да си пишат писма и да споделят специални моменти, като тези, които тя описва, получавайки от Евгени подаръци, както катинарчета със сърца и важни дати в тяхната връзка.

Въпреки всички хубави думи и жестове на грижа, те все още не са обсъждали бъдещето си, брак и деца. Те се наслаждават на момента и не се стремят да променят един друг.

Още: Ергенът Евгени е опасно близък с Гери-Никол (СНИМКИ)

Следващите гости в студиото на "Търси се…" бяха родителите на Евгени. Те споделиха историята на семейството си и как се радват на успехите на сина си. Родителите със съжаление споделиха, че са загубили едно дете преди да се роди Евгени и че неговото раждане било ненадейно. Те го наричат "късметлия" и се радват, че той е сред тях. Родителите разказаха, че той е бил винаги  притеснителен, но с течение на времето, той е постигнал успехи и сега учи в Лондон с пълна стипендия. Те се радват, че са прекарвали повече време заедно през последните месеци.

Валерия от "Ергенът" направи интересно признание


Капитонова остава без мъж за три години

Кой мъж налази Ирина от "Ергенът"?

Грозна сцена на партито на Валерия - Евгени умира от срам (ВИДЕО)

Ивелина от "Ергенът" разгорещи мрежата с тези СНИМКИ

Бащата на Айлин от "Ергенът" избухна

С какво се занимава Виктор Стоянов след "Ергенът? (ВИДЕО)