Стана ясна причината за смъртта на Сия от "Фермата". Дъщеря й проговори! Самоубийство ли е?

icon
Sofialive.bg
Източник: bTV

Сърцата на мнозина затуптяха притеснено, след като на 45-годишната Анастасия Жайгарова, известна като Сия от риалити предаването "Фермата", напусна този свят.

Първоначално обстоятелствата около този неочакван и трагичен край не бяха ясни, и мнозина започнаха да предполагат, че смъртта й може да е резултат от някакво заболяване.

Но изглежда, истината е различна.

Още: 20 бързи въпроса към Димитър Господинов - Гуспата от "Фермата"

Анастасия Жайгарова, известна с горещия си нрав и участието си в "Фермата 7", явно е имала емоционални проблеми. Тя напусна този свят на собствена инициатива.

В момента апартаментът, в който тя живяла в "Бъкстон", е запечатан, а разследващите органи работят върху разкриването на точните обстоятелства около този тъжен случай.

Единствената версия, която е предоставена до момента, е че Анастасия Жайгарова е взела тежкото решение да сложи край на своя собствен живот.


Семейство и приятели ще се съберат в памет на Анастасия и ще я изпратят на последния й път през идния уикенд.

Още: Известна актриса и участничка във "Фермата" ще става майка. Ето коя! (СНИМКИ)

Анастасия, която е завършила актьорско майсторство, беше известна с участието си в "Фермата 7". Освен това, тя работила като фризьорка и е отгледала сама дъщеря си, Теа, която е сега нейното най-голямо богатство и наследство.

Теа сподели своите емоции в социалните мрежи, пишейки: "Майка ми не е с нас повече, но нейният огън ще гори в сърцата на всички нас. Тя раздаваше любовта си, без да се почива, дори когато нейната собствена светлина изгасваше. Пазете пламъка и предайте нейната любов. Никой никога не разбра Анастасия. Но, както тя винаги казваше, 'Нас ни дели един вагон книги.'... Може би и нещо повече. Сбогом, мамо! Обичам те сега и завинаги!"

Приятели и колеги на Анастасия Жайгарова стартират инициатива, за да съберат средства, за да й осигурят достойно погребение.

Димитър Господинов - Гуспата от "Фермата" стана баща (СНИМКИ)

Веселка от "Фермата" най-после показа мъжа си (СНИМКИ)

Радо от "Фермата" разкри истината за изгонването си

Невиждани досега наказания във "Фермата"

Митрофанова влиза във „Фермата“, ще ги учи как се взривяват мостове