Станислав от "Hell`s Kitchen" не е това, което очаквахме! Размаха интересен документ!

icon
Sofialive.bg
Източник: Hells Kitchen

Победителят от „Хелс кичън“, Станислав Иванов, публикува снимка с дипломата си по „Маркетинг и реклама“ от университета в Благоевград. На снимката той показа дългоочаквания документ и го размаха пред камерата с усмивка. На първо четене може да се подразуме, че той е завършил университета поскоро, но в истината, той е завършил преди години и едва сега се е сдобил с дипломата.

„Преди 5 години завърших, но до момента не ми е трябвала дипломата и затова и не съм я взел. Вчера отидох и си я прибрах най-накрая“, разкри пред екип на „Телеграф“ Станислав и допълни:

„Имам някакви идеи за магистратура. Засега не искам да говоря, защото предпочитам нещата първо да се случат, а след това да ги разказвам, но ще издам, че искам да уча в чужбина“.

Още: Цвети от ''Hell`s Kitchen'' влиза в "Ергенът"?

Станислав ясно изразява своята цел – не само да се наслаждава на победата в риалити, но и да инвестира в образованието си. Този ход е своеобразна инвестиция в себе си, която може да му бъде полезна в бъдеще. Станислав Иванов обаче не престава да работи усилено в собствения си бизнес, като същевременно се радва на своята нова семейна живот. Напоследък, поръчките за торти към него продължават да нарастват, което доказва успешността на неговата кулинарна кариера.

Мразената Капитонова спечели Hell`s Kitchen

Няма да познаете Богомил от "Hell`s Kitchen" (СНИМКИ)


Вижте какви ги върши в Инстаграм Цветомира от "Hell`s Kitchen"