Съдбовно събитие за Папи Ханс. Певецът е на седмото небе (ВИДЕО)

icon
Sofialive.bg
Източник: Facebook Папи Ханс

Папи Ханс и неговата дългогодишна приятелка Сара Драгулева се женят! Това сподели самият Константин Трендафилов в своите социални мрежи.

Феновете му обаче са доста объркани и не знаят дали това е истина, или шега.

"Днес се завързвам в брак. Също така, излиза новата ми песен - "Ненаситна", сподели той, подчертавайки връзката между събитието и музикалното издание "Секс".

Още: Не е за вярване какво направи Папи Ханс за Дебора от Стара Загора. Изненада мнозина

Двамата са заедно от повече от 2 години и въпреки различни предизвикателства и трудности, през които е преминала, тяхната любов изглежда е по-силна от всякога.

Най-интересното е, че в новата песен на Папи Ханс той и Сара изиграват ролята на младоженци. В клипа музикантът е облечен в бял, елегантен костюм, докато Сара носи традиционната булчинска рокля. Над тях двамата, както в много сватби, летят пари.

Любопитно е, че пианистът Евгени, известен като вторият ерген на България, също взима участие в парчето на Папи. Може би връща жеста му, когато Папи гостува на един от концертите му. Ясно е, че двамата са близки приятели.


"Как публиката ще го приеме, ще видим след като чуят песента", споделя пианистът за новото издание на Папи - "Ненаситна".

Още: Готвачката Божана преживя неприятен инцидент (СНИМКИ)

Ето и самата песен:

Луиза Григорова разкри истината за красотата онлайн

Петканов с тотална промяна след раздялата с Алекс Богданска

Петя Дикова показа какво има в чантата си

Голям скандал в "На кафе": Юлиян Константинов напусна (ВИДЕО)

Ето какво пожела Мариана Попова на мъжа си (СНИМКИ)

Животът ни е поп-фолк с Папи Ханс и Тита