Тези действия изиграха лоша шега на Петър от "Фермата". Ето защо жените бягат от него!

icon
Sofialive.bg
Източник: Instagram

Обичта към секссимвола от „Фермата“ изведнъж се изпари. Първоначално актьорът Петър наслаждаваше на "харем" от почитателки, но една месец преди финала на риалитито, този кръг се сведе само до една фенка.

От началото на предаването до момента, единствено фитнес треньорката Ния продължава да проявява възхищение към него, както направи от самото начало.

„Ти винаги си правил добри неща, аз лошо от теб не съм видяла!“, изповяда татуираната участничка на Петър, след като той беше нападнат от двама други силни играчи – земеделеца Жоро и сервитьора Андрей.

Още: Ожесточен скандал във "Фермата"! Това е безумие!

Дълго време дразнеха своя съотборник от „Елбетица“, но сега той е открито обвинен в лицемерие, манипулация, популизъм и голямо его.

Думите на Жоро и Андрей разгневиха Ния, която се застъпи за своя любимец. „В игрите Петър дава не сто, а две хиляди процента от себе си. Той го прави не само, за да стигне до финала, но и ние, като отбор, също да достигнем там“, заяви тя.

За разлика от нея, останалите жени в „Елбетица“ не са поклонници на актьора и неговите стратегии. Балерината Мартина, актрисата Присияна и продавачката на цветя Еми отдавна чувстват, че се използват като трамплин за амбициите му.


 

Още: Става повече от горещо! Първа СТРАСТНА целувка във "Фермата" 9 (ВИДЕО)

Завесата пада. Продуцент направи неподозирани разкрития за "Фермата 9"

Веселка от "Фермата" няма да празнува рождения си ден - ето защо

Първи думи на Аксения след тръгването ѝ от "Фермата" (ВИДЕО)

Критична ситуация във "Фермата" - извикаха лекар по спешност

Лили от "Фермата" шокира с тази новина за украинците

Участничка от "Фермата" стана баба