Това Маги Джанаварова ли е? Показа тяло след раждането (СНИМКИ)

icon
Sofialive.bg
Източник: Instagram

Певицата Маги Джанаварова съвсем наскоро роди, а вече в социалните ѝ мрежи можем да видим провокативните ѝ снимки, от които се вижда, че възстановяването след бременността при нея е доста бързо. Въпреки че пази личния си живот за себе си, можем да забележим, че е доста активна в социалните мрежи.

На една от последните си снимки тя показва красиви извивки чрез снимка по бански в Instagram профила си, а последователите ѝ не спират да ѝ правят комплименти за добрата ѝ форма.

Ето един от тях, както и самата снимка:

Още: Валери Божинов сподели невероятна случка с Христо Стоичков

"Прекрасна! Оценявам искреността ти за действителността с малко бебе/дете. Нещата се променят, а красивите Instagram снимки са само миг съвършенство, което е напълно нормално. Важно е новите мами да бъдат подготвени, че не всичко ще е само розово и това е нормално! И да не се обвиняват, ако при тях не виждат ''розовото'', .... ще дойде”"

Припомняме, че преди време тя участваше в интервю при Мон Дьо, където сподели, че е прекратила предишната си връзка заради изневяра от страна на половинката си. В сегашната си връзка изглежда щастлива и усмихната и се надяваме да е така дълго.

 

Няма да повярвате каква е истинската възраст на Александър Сано! (СНИМКИ)

Емили Тротинетката смени името си

Актрисата Камелия Тодорова за любовта й със Стефан Данаилов (ВИДЕО)

Участничка в "Игри на волята" и "София ден и нощ" засне раждането си (СНИМКИ)

Изтекоха снимки на Мис България, на които шофира без дрехи (СНИМКИ)