Трагедия! Нещо ужасно се случи с Венелин Петков - съсипан е

icon
Sofialive.bg
Източник: Facebook

Бившият директор на новините в BTV Венелин Петков се появи в ефир, за да се оплаче от нещо ужасно, което му се е случило - наскоро домът му в Бистрица, където от скоро живее сам, е бил обран от много умели и хитри крадци. Вандалите не просто са посегнали на имуществото му, но и са задигнали много кабели, което е довело до небивало обезобразяване на дома на водещия. 

"Разбиха къщата и ми изтръгнаха съвсем всички кабели от стените. Разбрах, че ги горели и предавали медта за остаряло желязо", споделя той.

Половинката му и майка на двете му деца Николета Маданска, която бе спортна водеща в BTV, наскоро го напуснала и се преместила в село Лозен, където родителите й имат дом. 

Още: Тити Папазов с лоши думи за жените (ВИДЕО)

Напомняме, че Петков прекрати договора си с голямата медия, а Маданска остана там и вероятно съвсем скоро се завръща в ефир. Венелин е учител на деца в елитно частно учебно заведение в София, а наесен ще води лекции и в УНСС. Венелин ще преподава на магистрите в специалност "Мултимедийна публицистика" към катедра "Медии и публични връзки“ в - столичния ВУЗ като хоноруван учител.

Луиза Григорова разкри истината за красотата онлайн

Нов конфликт между Рачков и Веселин Маринов


Венелин Петков се похвали с нова работа през 2023

Ето как изглежда дъщерята на Боби Михайлов днес (СНИМКИ)

Катето Евро с трогателно послание към Сашо Кадиев (СНИМКИ)