Уау! Разбиха носа на Рълев в "Игри на волята". Елвиса пък на прага на силите си.

icon
Sofialive.bg
Източник: "Игри на волята: България"/Facebook

Първият участник в "Игри на волята", който излиза разкървавен от битка с противник, е вече факт. Избраният за тотален фаворит Рълев завършва с разбит нос след интензивна морска битка с Михаил.

Лидерът на "Гладиаторите" не се колебае да обвини съперника си в неспортсменско поведение. Още пред телевизионните екрани зрителите станаха свидетели на удара на Михаил - силен плесен в носа на Рълев, след което кръвта потекла неотложно.

"Вижте как го удари", изкрещя Мартин Елвиса, забелязвайки фермата на Михаил.

Още: Хаха! Радостин отвори темата за мокрите сънища и посочи най-глупавият участник в "Игри на волята"! (ВИДЕО)

"Никакви нередности не правя. С едната ръка плувам, с другата се опитвам да държа пояса. Извинявай, Рълев, не беше намерено", отговори Михаил. Той беше подкрепен от своето племе, което се опита да го защити.

Елвиса също се оплака, че е бил атакуван от противника си. Бившият на Емануела дори спря играта и остави Михаил да спечели.

"Удари ме в коляното. Просто спрях. Нямаше смисъл. Не можеше да се види, защото беше под водата. Не беше честно. Михаил излезе, за да ни убие направо", призна Елвиса.


"Оттук нататък няма да мога да играя честно", закани се Рълев и добави: "Знаех си за Михаил. Отдавна усетих, че той е различен, откакто напусна нашето племе."

Още: Певицата ДесиСлава е първата любов на участник в "Игри на волята". Провалила е кариерата му!

Ситуацията дори впечатли водещата Ралица Паскалева.

"Все едно се върнахме в кеча", обясни любимата на Теодор Салпаров.

Мастагарков, от своя страна, прецака Елвиса. Мартин обясни как двамата могат да съборят коалицията между Рълев и Виолета преди съвета, но бившият футболист реши да не послуша съвета на доскорошния си съклан и го изпрати към елиминационния съвет.

Това ли е гаджето на Гого от "Игри на волята"? Голяма красавица е! (ВИДЕО)

Няма да го познаете! Ето как е изглеждал Чакалов от "Игри на волята" преди плочките (СНИМКИ)

Това ли е гаджето на Мани от "Игри на волята 3"? (СНИМКИ)