Участничка от "Ергенът" разтвори крака. Шокира всички с тази СНИМКА

icon
Sofialive.bg
Източник: bTV

Тя участва във втория сезон на „Ергенът“, но въпреки големото си его и убежденията си, че всички мъже я желаят, остана нехаресвана, включително и от Евгени Генчев, който не изрази интерес дори за целувка. Този път, за да получи това, което иска, тя взе инициативата и се целуна с него в края на предаването. Но дали това прави една жена "фатална"?

Днес обаче, изглежда, че Ирина Карабаджак все още не е намерила стабилен мъж до себе си, поне не такъв, който да я задържи сериозно. В противен случай тя вероятно нямаше да се изложи на критиките след новите снимки, след които мнозина смятат, че се опитва да се превърне в "порнозвезда".

Тя е известна със своето желание да бъде изкусителна. Въпреки това, може би никой не й е обяснил, че съблазнителността не зависи само от визия и физически форми, а по-скоро от излъчване, характер, ум и чар. Ирина обаче изглежда се фокусира главно върху визуалната част.

Още: Ивелина посече Евгени от "Ергенът"

На снимките, Карабаджак позира във ваната, захапва цигара и изпълнява различни провокативни жестове. Тя не пуши, но това е било част от фотосесията. Всичко това, разбира се, с цел да привлече внимание и може би да завлече някой богаташ, но за сега, изглежда, такъв не се е появил. Въпреки това, Ирина може би се надява, че фотосесията ще привлече подходящия мъж в живота й.

Ето и самите снимки:

Ирина Карабаджак


Ирина от "Ергенът" е разочарована от любовта

Евгени Генчев показва тяло в "Ергенът 2" - участничка хлътва много по него (ВИДЕО)

Виктор Ергенът с учудващо признание

Две от най-обсъжданите дами от "Ергенът" влизат в ново риалити, подобно на Биг Брадър (ВИДЕО)

Виктор Стоянов Ергенът тръгна на турне - ето кои градове ще посети

Виктория от "Ергенът" сподели кога иска да създаде семейство и да има дете (ВИДЕО)

Как Виктор Стоянов е решил да стане първия Ерген? (ВИДЕО)