Участничка от "Игри на волята" влиза в "Ергенът". Познавате я много добре!

icon
Sofialive.bg
Източник: Facebook

Една от известните личности от третия сезон на "Игри на волята", Паулина, е сега звезда и в новия сезон на риалити шоуто "Ергенът".

Тази красавица, родом от Полша, се състезава за сърцето на милионера Алекс и се радва на голяма популярност в родните кръгове. Преди години тя стъпи на сцената на "Гласът на България", но истинският й успех дойде с участието в "Игри на волята". Въпреки че се приближи до победата, тя в крайна сметка остана на трето място през третия сезон на формата.

Сега Паулина се изправя пред ново предизвикателство като участник в най-романтичния риалити "Ергенът". Този ход идва след известно време, в което красавицата беше сама, и реши да потърси любовта.

Още: Ужас! Участник от "Игри на волята" е получавал смъртни заплахи. (ВИДЕО)

Паулина е носителка на много талант, включително и в музикалната сфера. В миналото тя имаше любовна авантюра, но накрая тя реши да се раздели с партньора си.

Ергенът Алекс и Паулина са като идеална двойка - руси и със сини очи. Тази подробност може да бъде основа за тяхното влечение един към друг и вероятно един от стимулите за решението на Паулина да се включи в "Ергенът". Тя е естествена и носи гордо своя натурален бюст и изкусително тяло.

Снимките на този трети сезон приключват. Алекс вече е избрал голяма част от своите потенциални партньорки. Финалните епизоди скоро ще бъдат заснети, а водещите Наум Шопов и Ергенът ще се завърнат в България. Този сезон бе заснет в тузарска вила в Гърция, за разлика от предишните години.


Николай от "Игри на волята" не се сдържа. Каза си всичко за предаването и игрите (ВИДЕО)

Мария Бакалова на първи ред в "Игри на волята"

Майката на Ергенът с интересни думи за Валерия след края

Ирина от "Ергенът" пусна провокативна СНИМКА

Валери от "Игри на волята" влезе при Гала и разказа за предаването и любовта с Мирела (ВИДЕО)

Кои са бившите гаджета на Мирела от "Игри на волята"? Един от тях е брат на известен изпълнител (СНИМКИ)

Александра от "Ергенът" се появи на абитуриентски бал - ето на кого (СНИМКИ)