Ужас! Двама известни певци се предизвикаха на БОЙ!

icon
Sofialive.bg
Източник: Facebook

"Скандал разтърси новата социална мрежа "Тредс" на Инстаграм, като главни герои се оказаха по-малкият син на Тони Стораро, Емрах Стораро, и рапърът Атанас Колев. В последните дни двамата се замесиха в ожесточен виртуален двубой, който предизвика вълна от реакции в социалните мрежи.

Спорът започна, когато Емрах Стораро критикува Атанас Колев за снимка, която последният публикува в "Тредс" с баща му Тони Стораро, придружена с коментар "Дръж се прилично". Причината за това беше нецензурирано изказване от Емрах, което провокира рапъра.

"Не се замесвай с баща ми", ядоса се фолк певецът и предизвика Атанас Колев на боксов мач. Рапърът прие предизвикателството, предложи условие - Емрах да прочете една цяла страница от книга без да срича.

Още: Мистерията падна! Ето кой сяда на стола на Сашо Кадиев в "Преди обед"

Отговорът на Емрах беше каскада от колажи, включващи снимки с Лидия, приятелката на Атанас Колев, с цел подигравка. Певецът обаче заяви, че ще изчака да му донесат книга, преди да изпълни условието за видео и да предизвика рапъра на боксов мач.

Накрая, Емрах публикува видео, в което чете страница от книгата "365 дни" и предизвиква Атанас Колев. Според него, след този акт трябва да бъде уреден боксов мач между тях. Въпреки много колажи и смях от страна на потребителите на мрежата, Атанас Колев все още не е коментирал дали ще приеме предизвикателството за боксов мач."

За Зуека ли става въпрос? Рачков разказа забавна история с него (ВИДЕО)


Наталия Симеонова с откровени признания

Нов конфликт между Рачков и Веселин Маринов

Ето с кого е на Малдивите Диляна Попова (СНИМКИ)

Шеф Манчев празнува! Ето какъв е поводът!

Няма да повярвате каква е истинската възраст на Александър Сано! (СНИМКИ)

Нападнаха мъжа на Джулиана Гани след тази СНИМКА

Рачков спира своето шоу утре - ето защо

Събраха ли се отново Силвия Петкова и Зоран Петровски? (СНИМКИ)