Ути Бъчваров е на седмото небе! Показа смисъла на живота си (СНИМКИ)

icon
Sofialive.bg
Източник: община Казанлък

Един от най-известните кулинари на България, Ути Бъчваров, стана татко на две момичета през 2017 година, което изненада мнозина. По онова време той бе на 47 години и оттогава до днес не е публикувал снимки на двете си дъщери - Далия и Ружа, които вече са ученички. Въпреки това, този ден пристигна и кулинарният майстор публикува снимка на двете малки дами заедно с техни приятели в известната хижа "Мазалат".

"Пожелавам и препоръчвам на всички бащи! Заведете децата си на хижа Мазалат и им покажете величието на Балкана! В далечината наблюдаваме Синаница, Триглав и бездънната чаша на Габровница", написа Ути Бъчваров.

Имената на малките момичета не са случайни. И далиите и ружите цъфтят през лятото, а двете дъщери на Ути се появиха точно през този сезон. По време на повече от петгодишни опити, Ути и Мария прибягваха до различни методи, но накрая двойката се обърна към процедурата ин витро.

Още: Голямо нещастие за Ути Бъчваров (СНИМКА)

Според близки до семейството, Бъчваров е вложил целия си хонорар от "ВИП Брадър" в осъществяването на мечтата си. Генетично децата са напълно на двойката, тъй като са използвани яйцеклетки от Мария и семенна течност от Ути.

20 бързи въпроса към Ути Бъчваров - за работата, държавата и книгите