Уволнена ли е от БФС Виктория от "Ергенът"?

icon
Sofialive.bg
Източник: Ергенът/Facebook

Една от най-коментираните фигури в третия сезон на риалитито "Ергенът", Виктория Асенова, вероятно е напуснала или е освободена от работата си, говори се в социалните мрежи! Футболната мениджърка вече не е част от маркетинг отдела на Българския футболен съюз, говорят фенове във Фейсбук.

Преди предаването тя е била треньор по художествена гимнастика и се е занимавала с модерен балет след края на спортната си кариера. Освен това, Виктория предпочита да работи с мъже, тъй като, според нея, те са по-малко интригантни от жените.

Последната ѝ поява в ролята си на представител на БФС е през миналото лято, когато тя беше представител на ученическия футболен турнир "Шампионите на София" - 2023. Виктория също бе видяна на церемонията по награждаването на "Футболист на годината" в столичен хотел, където се срещна с новия шеф на футбола Георги Иванов-Гонзо.

Още: Ето кой е мъжът до Христиана от "Ергенът" (СНИМКИ)

Виктория продължава да бъде активно присъстващо лице в риалитито "Ергенът", като този път се появи в един от епизодите с нов прякор, който ѝ бе лепнат от останалите участници. Нейната личност винаги е предизвикала скандали в предаването, включително разкриването на тайна връзка на друга участничка.

Освен това, Виктория е известна и сред футболните играчи в България. Тя се фука с фланелка на националния отбор и има почитатели сред известните футболисти. Виктория продава тениски и кърпи със своя лик в личния си инстаграм профил, а приходите от това ще бъдат за подкрепа на кауза, която тя не уточни.

МНОГО ЛЕСЕН СЦЕНАРИЙ: Алек и Магдалена на романтично пътуване (СНИМКИ)


10 НОВИ РАЗКРИТИЯ за Памела и Габриела от "Ергенът"

Ергенът изгони голяма клечка от предаването

Вижте Надежда от "Ергенът" преди корекциите! Няма да я познаете! (СНИМКИ)

Край! Една от дамите в "Ергенът" крие гадже навън! Защо е вътре обаче?

Интересно! Ето как е изглеждала Магдалена от "Ергенът" преди 10 години (СНИМКИ)

Няма да я познаете! Ето как е изглеждала психоложката от Кюстендил преди години (СНИМКИ)

Това е най-възрастната участничка в "Ергенът" 3. Направила е нещо немислимо!

Скандално начало на трети сезон на "Ергенът". Зрителите са в шок!