Валерия и Евгени Ергенът никога не са били заедно? Ето предполагаемото ѝ гадже! (СНИМКИ)

icon
Sofialive.bg
Източник: "Ергенът"/Facebook

Изпълнението на театралния акт приключи! Валерия Георгиева и Евгени Генчев от „Ергенът 2“ никога не са били в реална връзка, това твърдят наблюдателни фенове на предаването в социалните мрежи.

Зрителите предполагат, че тя има има друг партньор. Според тях той се казва Георги и, подобно на нея, се занимава със спасяването на кучета. Двамата са се запознали чрез благотворителната организация на природозащитничката и са заедно отдавна, говорят в социалните мрежи.

В последните дни успяха да намерят нов дом за едно от четириногите, което до скоро живееше при Валерия. Не случайно кучето Къдрушка често се появява на снимките му, което вероятно показва, че моделката и Георги живеят заедно.

Още: Елена каза на Евгени всичко в очите след "Ергенът"

Освен да спасява животни, предполагаемото гадже на Валерия се занимава и с фотография, както и обича да пътува. Наскоро двамата се върнаха от екскурзия до Мюнхен, където „момичето на Ергена“ публикува снимка на два паспорта. „Чий е вторият паспорт?“, питаха феновете, а Георги не се сдържа и отговаря: „Тайна“.

Въпреки това е малко вероятно двамата скоро да обявят истинската си връзка. Според нашите източници, Валерия и Евгени Генчев са получили петцифрена сума, за да се представят като влюбени поне до края на третия сезон на „Ергенът“. Те продължават да се представят като двойка и участват в различни предавания, като всеки месец „отчитат“ по една обща снимка в социалните мрежи.


Още: Тест: Кой участник от последния епизод на “Ергенът” си?

Обрат на финала на "Ергенът"

Изтече скандален чат на Айлин от "Ергенът" (СНИМКИ)

Къде можем да чуем Ергенът Евгени на живо?

Карабаджак от "Ергенът" с неподозирано хоби (СНИМКИ)

Виктор Ергенът гушна миска на специално събитие (СНИМКА)

Сгодена ли е Виктория от "Ергенът"? Тя издаде истината (СНИМКА)

Благовеста от "Ергенът" каза какво мисли за Гергана (СНИМКИ)

Виктория Тасева разкри как се прибират участничките, след като напуснат "Ергенът" (СНИМКИ)