Валерия от "Ергенът" стана булка? (СНИМКИ)

icon
Sofialive.bg
Източник: bTV

Победителката в романтичното състезание "Ергенът", активистката за правата на животните Валерия, предизвика вълна от радост у своите фенове, като се появи в булчинска рокля!

Тя и секси пианистът Евгени Генчев са тръгнали по пътя към брака още от ноември, когато Валерия сподели снимка на годежния си пръстен, но скри лицето на младоженеца. Въпреки усилията да запазят тайната, феновете разкриха всичко чрез публикация от профила на Евгени, където се виждат същите бижута...

Двойката не следи един друг в Instagram и не споделя снимки заедно, но почитателите са убедени, че младоженецът е пианистът!

Още: Евгени сe оказа много палав! Опасно близък е с родна певица!

Въпреки това Валерия не спря да впечатлява. Скоро тя се яви на сватбеното изложение "София уединг експо", където позира в три зашеметяващи рокли. "Една от най-обсъжданите бъдещи булки на България" - написаха търговците. Въпреки ласкателните коментари, Валерия остави тайнствеността за бъдещата си рокля.

"Супер булка!", радват се последователите й, но въпросът за датата на сватбата все още няма отговор. Специалисти по сватбени рокли препоръчват започване на търсенето година преди големия ден.

Дали Валерия планира пролетна сватба с перфектната рокля? И кога ще обяви датата, остава мистерия...


Още: Валерия от "Ергенът" беше изтрита от социалните мрежи след скандален пост (СНИМКА)

Елена от "Ергенът" с нова визия

Ето какво пише в писмата между Валерия и Евгени от "Ергенът"

Мони от "Ергенът" избухна срещу Евгени след изгонването

Участничка от "Ергенът" организира събитие - Виктор е един от гостите