Всички са с отворена уста! Слави Трифонов разкри колко точно е богат

icon
Sofialive.bg
Източник: Скрийншот YouTube

Дълго време Слави Трифонов отказваше да разкрие колко точно пари и имоти притежава, но най-после го направи. Водещият обяви имуществото си в публичния регистър на антикорупционната комисия КПКОНПИ. Разбираемо, лидерът на "Има такъв народ" притежава милиони.

Пари в сметки

Като налични средства той е вписал 1 120 000 лв., които са от "заплата, възнаграждения за авторски и сродни права и дивиденти". Има и две сметки в страната, като парите в тях са със същия произход. Едната е от 3 858 633 лв., а втората е от 2 715 492 евро, или общо 9 169 673 лв.

Още: Принц Слави: Интервюто

Акции

Трифонов е посочил акции в три дружества - за 299 940 лв. в "Алт Плеър" АД, за 9 096 967 лв. в "Седем-осми" АД и в "Сет 666" за 50 000 лв. Посочил е "Седем-осми" като месторабота, вписал е, че е и изпълнителен директор там, пише в. "Сега".

Имоти

Декларирал е, че миналата година е придобил къща с двор в София за 1 317 600 лв. Разгънатата ѝ застроена площ е 916 кв. м. В графата "произход на средствата" е посочил "ликвидационен дял". Той всъщност е от едноличната му фирма "Ермитаж Есте", която от октомври 2021-ва е заличена. Имотът тогава е фирмена собственост, а година по-късно Трифонов става и единствен собственик на къщата като физическо лице. 

Още: И Слави напусна ИТН, оплака се от натиск от страна на Тошко

Той е подал декларация само за 2022 г., но не и за годините преди това.


 

ТЕСТ: Ще успееш ли да бъдеш жива рана като Слави Трифонов в политиката?

Слави Трифонов изтегля България от ООН заради таен запис на хан Аспарух

Слави Трифанов в ролята на Доналд Тръмп

Слави се нахвърли срещу Цитиридис като злобен чичка

Ефирът - без господари и славита