За всяка дама - джентълмен

icon
Sofialive.bg

Наближава 8 март, а с него и многобройните предложения за приятно изкарване на неделната вечер. Ние си избрахме едно по-различно, най-вече заради забавния подход към класическия празник.

Като комплимент с намигване към всички дами персоналът на ресторант Petru's се превъплъщава в седемте вечни джентълмена, от въображението на всяка жена.

Декор на кампанията са седемте тематични зали на Petru's, които са и първоизточникът на спонтанната идея, че всяка дама, освен любим кавалер, има и свой собствен вкус, любим аромат и собствени предпочитания за естетика.

artist

Затова самите персонажи са събирателни характери на неостаряващите мъжки образи. И преди да ви запознаем с тях, уточняваме, че на 8 март в ресторанта ще има специално 4-степенно меню, допълнено от множество малки удоволствия -  welcome drink шампанско, комплименти, подаръци, различно преживяване във всяка от седемте тематични зали и още много изкушения във формата на украшения.

Ако пък се чудиш коя е твоята зала, ще я познаеш по любимия си кавалер - просто погледни къде се е настанил Той:

Артистът - вдъхновен от вечния Синатра, той би избрал Музикалната зала, където великолепният вкус е съчетан с неповторима атмосфера сред рок и джаз легенди и музика на живо. Нищо чудно и сам да се включи в празненството и да изпълни няколко евъгрийна, посветени на дамата на сърцето му.


Бохемът - най-важно за него е изобилието от светлини, аромати и вкусове, които се усещат с всички сетива само в Live Cooking залата на Petru’s. Обича да е сред хора, да е в центъра на всяка случка, да е високо над земята, с поглед винаги отправен към звездите.

bohem

Лошото момче - той винаги е в мъгла от мистерия, сдържани усмивки и думи, които карат коленете да треперят. Средиземноморските балдахини и живи аквариуми в Зимната градина идеално допълват харизматичното му излъчване, което едновременно плаши и привлича дамите като магнит.

Аристократът - изтънченият му вкус не му позволява да се съгласи с нищо по-малко от най-доброто. Той държи на дискретността, интимната атмосфера и лукса, които предлага VIP-залата.

Самураят - сякаш последен от вида си, самураят държи на честта, честността и чистотата в отношенията. Човек на духа, той предпочита интериора на Суши бара с неговите високи столове, камъни, бамбук, тъмно дърво и удоволствието от наблюдението на виртуозния суши майстор в действие.

samurai

Съпругът-мечта - той е добрият баща, който предпочита уюта на Домашната зала, не само защото му напомня за домашния уют, а и защото му позволява да бъде близо до играещите си хлапета.

Хлапакът - той обича да се забавлява и най-доброто място за това, разбира се, е в тематичния Angry Birds детски кът, където освен с нови приятели, може да играе и с професионален аниматор.

Е, от нас толкова, на теб оставяме да решиш в коя от залите на Petru’s ще посрещнеш 8 март с твоите приятелки.