Защо онлайн букмейкърите раздават щедри бонуси?

icon
Sofialive.bg
Източник: iStock/Guliver

В наши дни залагащите на спорт, се ориентираха към онлайн букмейкърите и изключиха от менюто си наземните пунктове. Немалко хазартни оператори пуснаха своите сайтове в интернет и предлагат на клиентите си пъстра палитра от спортни залози на футбол, баскетбол, тенис, волейбол и много други спортове. По-интересното е, че играчите получават щедри бонуси, с които да увеличат парите си за залагане. Защо букмейкърите предлагат такива оферти, научете по-долу.

Привличане на нови играчи

Основната причина онлайн букмейкърите да предлагат високи бонуси е, че искат да привлекат нови играчи. В рекламните кампании на букитата се обявяват сумите на бонусите, а това неминуемо въздейства като магнит за привличане на нови клиенти. Повечето компании дават начални бонуси за Спорт за нови клиенти. Това означава, че ако направите първата си регистрация в сайт за залози, ще получите процент върху депозита си под формата на премия, с която можете да залагате. Разбира се, офертите имат своите правила за усвояване и разиграване, така че е нужно да се запознаете с тях, преди да приемете бонуса, и да стартирате залаганията с него.

Така например, можете да видите всички Bwin бонуси в сайта на букмейкъра, да прочетете условията и изискванията за получаване на допълнителните средства, превъртане на бонуса, срок за разиграване и други. В случай, че правилата са приемливи за Вас, можете да се възползвате от дадената оферта, и да грабнете по-голяма сума за залози на различните видове спортни събития.

Задържане на играчите в сайтовете

Хазартните онлайн оператори предоставят щедри бонуси, и за да задържат играчите в сайтовете им. Промоции се обявяват на дневна, седмична или месечна база, а потребителите биват уведомявани за офертите посредством изпращането на СМС на телефоните им, чрез съобщение в акаунтите им или чрез изпращане на имейл. На разположение са както бонуси за нови клиенти, така и за вече регистрирани играчи. Редовните потребители често имат възможност за използване на бонус за презареждане на сметка или участие в специална игра за спечелването на джакпот.

В някои медии вече излезе подробна информация за бонусите и за букмейкърските къщи, предлагащи допълнителни стимули за играчите. Новините за нови промо оферти се разпространяват лавинообразно, а играчите се задържат в сайтовете по-дълго време, докато изпълнят правилата за разиграване на бонусите. Естествено, с новите предложения престоя на клиентите се удължава още повече, а това е добре дошло за бетинг компаниите у нас и не само.

Разпространение на бранда чрез бонуси

На последно място, но не по важност, поставяме бонусите като начин за разпространение на бранда. Някои онлайн букмейкъри предоставят уникални оферти, чрез които марката се популяризира. Този вид бонуси нямат аналог и важат за дадения бранд. Мълвата относно специалните предложения се разнася бързо и много хора преминават от един букмейкър на друг, за да опитат от предложенията. Вече се появиха лицензирани букита предлагащи не само парични премии, но и предметни награди, апартаменти, почивки и какво ли още не. По този начин брандът им става разпознаваем за мнозина, които асоциират името на сайта с предложения бонус.

Общо взето това са най-честите причини да съществуват интересни и интригуващи за играчите бонуси. Естествено, от това печели както букмейкъра, така и самият клиент. Колкото по-ниски са изискванията за получаване и превъртане на бонуса, толкова повече играчи се “лепят“ за него и се възползват от услугите на букмейкъра. Завършване с пожелание за успех и много печалби.