Заслужава ли си да бъдем част от VIP програмите на букмейкърите?

icon
Sofialive.bg
Източник: iStock/Guliver

Едно от нещата, на които компаниите за залози държат много е свързано с лоялността на клиентите и потребителите в техните сайтове и мобилни приложения. По този начин букмейкърите успяват да задържат вниманието на играещите, приковано към своите продукти и основно да се концентрират върху привличането на други хора, които да се регистрират. За да постигат това бетинг компаниите използват семпли подходи, един от които е създаването на VIP програми за клиентите. В следващите редове, ще се опитаме да разберем какво представляват те и дали е изгодно за нас да се стараем да бъдем част от тях.

Какво е VIP програма?

В световен мащаб огромно количество от сайтовете за залози предлагат бонуси и VIP програми. В това число влиза и Betway, за чиито предложения можете да прочетете повече на линка https://silentbet.com/bg/betway-bonusi/. Нека на първо място да се опитаме да обясним какво представлява VIP програмата. В същината си това е метод за поощряване на лоялните клиенти на компанията. Може да има няколко вида предложения за тези клиенти – например след като депозирате определена сума, получавате бонус за безплатни залози, за които не е необходимо да използвате собствените си пари. Размерът на бонуса се определя според това какво е нивото ви в йерархията на компанията. Колкото по-нагоре сте, на толкова по-привлекателен бонус подлежи профила ви.

Колко нива имат програмите за лоялност?

Еднозначен отговор няма. Всяка компания е свободна сама да определя правилата за игра в платформите си, а с това и бонусите, които да предлага на своите потребители. Много са малко случаите, в които обаче не се предлага каквото и да било за нови клиенти, така че те винаги попадат сред групата, на които букмейкърите правят подобен тип подаръци. След това вече от вашите инвестиции в компанията започва да зависи какви бонуси ще получите. Конкретно в Betway, който вече дадохме за пример VIP нивата са няколко. Новите клиенти стартират със синьо ниво, което предлага оптимални коефициенти и промоции. След това можете да се изкачите до бронзово ниво, в което получавате 10% бонус към стартовите предложения. Ако залагате разумно и отговорно, постепенно ще имате добри печалби, като същевременно ще имате възможност да се развиете до най-доброто ниво на програмата за лоялни клиенти, което предлага бонуси до 80% върху вашата игра.

Потребителите в различните сайтове за залози винаги ще се радват и ще оценяват бонусите и офертите, които компаниите им предлагат. Трудно има нещо, което да привлече вниманието на играчите повече от безплатните залози или игри, особено, ако получават подобни предложения с относителна честота. Затова съветът на нашия екип е да прегледате много внимателно бонус офертите, които компаниите за залози предлагат и винаги да се отнасяте разумно и хладнокръвно към средствата си, за да може вие да се възползвате от букмейкърите, а не те от вас. Успех!