5 най-важни песни в живота на певицата Прея

icon
Sofialive.bg
Източник: Аелита Спиридонова

Кои са петте песни, които са най-важни за певицата Прея? Попитахме, за да разберем не само музикалните ѝ вкусове, а и с какво свързва любимите парчета. Ето какво ни отговори тя в рубриката ни "Плейлистът на...":

Паша Христова - Една българска роза

Това беше първата песен, която научих и то от баба ми Ирина в двора ни с розите, които поливахме заедно.

Erykah Badu - Honey


“Honey” е парчето, което ме открехна за толкова много невероятна музика и артисти, които страшно много са ми повлияли през следващите години. Бях на един отворен клас по танци и хореографът беше избрал да танцуваме на това. Това е конкретният ден, в който музикалният ми вкус започна да еволюира. Помня го ясно, защото нещо се превключи в мен.

Прея - Пожар

Може би за пръв път изпитах истинското артистично удовлетворение, такова, каквото дълго време съм си мечтала и представяла. Истински обичам тази песен, a фактът, че е моя и успява да ме кара да се чувствам по този начин, ме прави най-хепи артиста на света.

Estelle - American Boy

Това парче го изпях на един кастинг след който животът ми наистина коренно се промени, така че си е изиграло своята важна роля в моята история.

Beyoncé - CUFF IT

В момента съм на тази вълна! Целият албум е урок по класа и майсторство във всички аспекти и съответно ме вдъхновява много, много, МНОГО. Абсолютно може даже да се каже, че съм леко фанатизирана и силно повлияна от този албум, непрестанно го слушам, анализирам и преживявам. Много освежаващо ми подейства!

 

Интервю на Илиана Симеонова