Как можем да манипулираме всяка зодия? - При някои зодиакални знаци това е доста трудна задача

icon
Sofialive.bg
Източник: iStock/Guliver

Манипулацията няма само отрицателна конотация. Ако се прави с добра цел, за да направи другия човек по-щастлив и ако ви помага да се справите с трудна ситуация, тогава може би не е лош инструмент, към който да прибегнете в различни ситуации. Представяме ви кратко ръководство за това как може да манипулирате всяка от зодиите:

Овен

Първият знак от зодиака, който е почти като дете, придава голямо значение на това да бъде номер 1. Най-лесният начин да ги манипулирате е да ги оставите да чувстват, че дърпат конците. Докато вярват, че контролират ситуацията, те с радост ще ви изслушат.

Телец

Телецът лесно може да бъде манипулиран за добри цели. Ако искате те да направят нещо за вас, изглеждайте елегантно и безупречно. Обсипете ги с вкусни подаръци. Ако се чувстват щастливи, може просто да искат да ви възнаградят.

Близнаци

Свободолюбивият, непокорният, не може да приема заповеди. Така че не ги питайте. Объркайте ги. Дайте им толкова много възможности, че да им е трудно да изберат. И тяхното объркване е вашата възможност за манипулация.


Рак

Емоциите са единственият път напред с тях. Пуснете няколко сълзи и ще се докоснете до най-ценното им притежание – емоционалната чувствителност. Виждайки ви тъжни, те ще са готови на всичко за вас.

Дева

Не е лесно да манипулираш някой, който е умен и аналитичен като тях. Така че единственият път към тях е да им кажете, че имат интелигентността да извършат конкретна задача, която просто не е по силите ви. Да се ​​правиш на глупак е твоят шанс за манипулация.

Везни

Търсещият съвършенството знак може лесно да бъде манипулиран с няколко похвални думи. Кажете им, че са невероятни и сте ги спечелили. Обратното - изправете се срещу тях и те си отиват.

Стрелец

Просто им кажете, че каквото и да стане, ще бъде супер забавно. И ако не искат да бъдат част от това, ще пропуснат. Няма по-голяма техника за манипулиране за щастливия Стрелец от страха да не пропусне нещо.

Козирог

Покажете им парите. За тази амбициозна зодия всичко, което вещае успех или пари, е лесно за издърпване. Нека усетят силата.

Водолей

Винаги си падат по неизвестното. Примамката на забранения плод е това, което ги вълнува най-много. Най-лесният начин да ги манипулирате е да им кажете да не го правят. И го продължете с 5 причини защо.

Риби

Бъдете момичето в беда. Ако искате да направят нещо за вас, бъдете безпомощадни. Рибите са доверчиви и винаги са готови да помогнат на всеки, който има нужда от помощ.