Антоанет Пепе и Иво Карамански с първа снимка (СНИМКА)

icon
Sofialive.bg
Източник: Стоп кадър

Антоанет Пепе и Иво Крамански вече не крият любовта си, за която писахме първи още преди месеци. Известно е, че двамата се познават отдавна, но явно приятелството им е прераснало в любов.

Навръх Коледа влогърката и Карамански дадоха първото си интервю за Мон Дьо, където разкриха повече за връзката си. Двамата изповядаха душите си през Мон Дьо и заявиха категорично, че се обичат и никой не може да ги раздели. Третият път дано е за късмет на Пепе, която се раздели с татковците на децата си.

Новата светска двойка живее заедно и отглеждат трите дечица, които Пепе има от предишните си връзки. Новата година пък голямото семейство посрещна в тузарски хотел на Боровец. Пепе качи и първата семейна снимка, на която е в компанията на Иво и трите ѝ деца.

"Happy New Year, amazing people. 🍾☺️ Наздраве за онзи ‘живия’ живот, който ‘случваме’, а не чакаме пасивно да ни се случи. 😊 Нека през 2023 сме по-отворени към хората, които не са досущ като нас и вървят смело напред по своя собствен цветен път. ✨❤️", пише към фотото Пепе, но в коментарите срещна доста критика от страна на някои свои последователи.

"С цялото ми уважение, разбиране и приемане, че всеки търси собственото си щастие. Нека не създаваме усещането, че да си 'активен' означава да сменяш човека до себе си през година", пише потребителка. Около подобно мнение се обединяват обаче и други жени в нета.

"Бъдете щастливи и бъдете с колкото мъже искате, но наистина, мислете добре преди да родите! Говорете много с момичетата си, когато пораснат, относно мъжете и връзките", съветва потребителка, а друга се е загрижила за психиката на децата на Пепе. "Бъдете щастливи! Но искрено ми е жал за децата. Мине се, не мине време и отново нов човек в живота им. Дано не им се отрази подсъзнателно на крехката психика".

Други пък се шегуват, че Пепе ще оправи демографската криза, гонейги Джизъса и Златка Райкова по рекорд за връзки и рождания. "Още малко и ще подобрим рекорда на Благо и Златка :) Амин ! 🙌", а някои дори предлагат Пепе да снима сапунка за живота си, след като написа биография.


Сред критиката се срещат и позитивни коментари, които подкрепят Пепе и изборите ѝ в живота. "Леле, “загрижили” се за “дечицата” кварталните клюкарки… не знам от кое ми се гади повече, от неразбирането на това какъв пример е родителите ти да не се понасят открито, или от това, че ако Ети беше мъж с 15 деца, всичките безработни лелички тука щяха да му гукат и да му се радват. Добре сме дошли обратно в 19-и век, май. 🤦🏼‍♀️🙄", смята потребителка.