Азис чака трето дете? (ВИДЕО)

icon
Sofialive.bg
Източник: Facebook Азис

Азис сподели в Instagram, че ще става баща за трети път. Това разбираме от качено в неговия Инстаграм видео от прегледа, на което се вижда на екрана, че майката е във втория триместър. Не е ясно още, но изглежда, че ще бъде татко на момченце за втори път. Д-р Дяволов следи бремеността, става ясно от видеото.

Предстои да бъде обявено официално момченце или момиченце ще е бебето, но едно е сигурно - майката ще остане в дълбока тайна. Припомняме, че кралят на поп-фолка шокира всичките си последователи в Instagram с новината, че е станал баща за втори път на 44 години. Тогава също не стана ясно коя е майката и дали е била сурогатна.

Певецът сподели снимка през май 2022 г., на която гушка малко бебе момченце, а думите към нея гласят: "Да станеш баща за втори път е истинска благословия. Момче е."

Напомняме, че Васил, както е истинското му име, вече има една дъщеря - Рая, която се роди през далечната 2007 г. Тогава новината предизвика истински фурор. В момента тя е на почти 15 г., а баща ѝ не споделя почти никакви снимки или каквато и да е информация за нея. Няколко пъти той е споделял, че тя е изключително скромно момиче и в нея няма грам показност, предава vbox7.

Ето видеото от прегледа: