Благой Георгиев се ожени за любимата си Полина (СНИМКИ)

icon
Sofialive.bg
Източник: Instagram

Разделите и новите връзки в българския хайлайф са с честотата на летни дъждове – плисват изведнъж и след миг отшумяват. Дори и онези, които изглеждат най-влюбени, имат дете и са се врекли във вечна вярност не правят изключение. Например, Благой Георгиев и Златка Райкова. Двамата се разделиха преди няколко месеца, но и двамата вече са на крилете на любовта за пореден път.

Благо загуби ума си по Полина Спасова, която е родом от Велинград. Двамата прекарват доста време в Бали, но ето, че са в България по щастлив повод. Благо и Поли си казаха заветното „Да”! Церемонията се е състояла във Велинград, а снимка от събитието качи DJ Теди Джорджо.


Дали скоро да очакваме поредното бебе на Джийзъса, все още не се знае, или поне не разкриват все още. Родни медии гръмнаха със заглавия, че Полина е в шести месец, но от снимките й можем да предполагаме, че не е. Коремчето липсва.

Бившата му Златка Райкова, пък, точно в същата вечер посрещна рождения ден на новия си любим - Карен. Очевидно връзката им е сериозна и раздяла не е имало, както твърдяха повечето родни медии.